BLE 95: Den tidligere filmstjernen, Zsa Zsa Gabor, har blitt 95 år gammel. Det ble feiret - uten at hovedpersonen fikk være med. Her er hun avbildet i sykehussenga ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
BLE 95: Den tidligere filmstjernen, Zsa Zsa Gabor, har blitt 95 år gammel. Det ble feiret - uten at hovedpersonen fikk være med. Her er hun avbildet i sykehussenga ved en tidligere anledning. Foto: All Over PressVis mer

95-åringen manglet på egen bursdagsfest

130 gjester feiret, men jubilanten Zsa Zsa Gabor, var ikke å se.

SEHER.NO: 130 gjester møtte tirsdag kveld opp i bursdagen til den tidligere filmstjernen Zsa Zsa Gabor (95).

Ifølge Gabors ektemann, Frederic von Anhalt (68), skal 95-åringen ha satt pris på feiringen i Beverly Hills, der en stor buffet ble servert.

- Min kone var glad. Alt var flott og vi hadde det fint, skal von Anhalt ha sagt til nettstedet ABCNews.com ifølge Daily Mail.

Men Zsa Zsa Gabor fikk ikke være med under feiringen. Hun skal ifølge New York Daily News ha blitt holdt bak låste dører, og var ifølge kilder «ingen steder å finne» mens ektemannen koste seg.

Festen ble avholdt i Gabors og von Anhalts hjem, og på gjestelisten var stjerner som Lou Diamond Phillips og Larry King.

Kilder hevder det nå reageres på at von Anhalt skal ha tatt lite hensyn til sin kones ungarske opphav, og på menyen var det kun tysk mat.

- Det var blant annet varme saltkringler og schitzel, og veldig mye å drikke, forteller en gjest.

Gabor har de siste årene slitt med en skrantende helse. I mai i fjor falt stjernen i koma etter at magen hennes ikke klarer å ta til seg næring. I oktober fant von Anhalt henne bevisstløs i parets hjem. Årsaken skal ha vært den samme.

- Hun er det eneste jeg har, og hvis hun dør jeg ingen annen å leve for. Hun ønsker ikke å bli overlatt til seg selv, derfor sover jeg i en sofa der føttene mine dingler utenfor. Men det er ok. Vi har lovet hverandre at vi skal passe på hverandre helt til vi dør, og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg, sa von Anhalt tidligere til OnTheRedCarpet.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble funnet bevisstløs av ektemannen