Shannen Doherty:

«90210»-stjernen røper tung kreftbeskjed

- Jeg tror ikke jeg har bearbeidet det ennå, sier skuespilleren.

TILBAKE: I 2019 gjorde gjengen fra «Beverly Hills 90210» comeback - inkludert Shannen Doherty (nr. tre fra høyre). Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: I 2019 gjorde gjengen fra «Beverly Hills 90210» comeback - inkludert Shannen Doherty (nr. tre fra høyre). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Shannen Doherty (48) er rammet av kreft igjen. Det forteller hun selv i et intervju med «Good Morning America» tirsdag.

- Det kommer til å komme ut om noen dager eller uker at jeg er i fjerde stadium. Så kreften min kom tilbake, og det er derfor jeg er her. Jeg tror ikke jeg har bearbeidet det ennå. Det er en bitter pille å svelge på mange måter, sier 48-åringen.

Kreft i stadium fire betyr at det finnes metastaser i andre organer. De fleste pasientene med kreft i stadium fire kan ikke helbredes, ifølge Felleskatalogen. Alle tilfeller er imidlertid ulike.

Skjulte diagnosen

Doherty, kjent fra tv-serier som «Charmed» og «Beverly Hills 90210», fikk påvist brystkreft for første gang i 2014. Hun har alltid vært åpen om hvordan det er å leve med kreft med følgerne sine, men denne gangen valgte hun å holde tilbake informasjonen.

En av få som fikk vite at kreften hennes var tilbake var Brian Austin Green (46), som hun spilte mot i nyinnspillingen av tv-serien «90210».

- Jeg hadde øyeblikk med angst der jeg tenkte at jeg ikke kunne gjøre dette, og Brian var den ene personen jeg fortalte det til relativt fort. Så han ringte meg før innspilling hver dag, og sa at han støttet meg uansett hva som skjedde. Han hjalp meg gjennom mye, forteller Doherty om kollegaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer