PÅ FLYTTEFOT: Superparet David og Victoria Beckham flytter til LA... Foto: All Over Press
PÅ FLYTTEFOT: Superparet David og Victoria Beckham flytter til LA... Foto: All Over PressVis mer

900 000 kroner dagen

David Beckham (32) tjener milliarder, mens kona Victoria (31) kan få fart på karrieren...

Stjerne i Hollywood!


SEHER.NO: I går kom nyheten om at Beckham hadde signert for den amerikanske fotballklubben LA Galaxy. En spiller som er vant med å være èn av mange stjerner i Spania og Real Madrid, vil nå bli den største stjernen av dem alle...


I tillegg til stjernestatusen, vil Becks kunne glise bredt på lønningsdagene. Han vil nemlig tjene hele 35.000 kroner i timen! Eller 900.000 kroner dagen, skriver Dagbladet.


LES OGSÅ: De kan bade i penger


Ser man litt lengre frem i tid, vil tallene vise at David Beckham om fem år kan avslutte karrieren - som milliardær! Fem års tjeneste for Los Angeles-klubben vil gi Beckham en lønn på hele 1,6 milliarder kroner tilsammen.


Den engelse avisen The Sun hevdet igår at ingen fotballspillere er i nærheten av å tjene like mye som superstjernen Robbie Williams. Tallene viser at Williams skal ha en ukeslønn på rundt 2,4 millioner kroner. Men når Beckhams nye avtale nå gir han over 4,5 millioner kroner i uke, må nok Robbie se seg slått av fotballens superstjerne...


Men Becks hevder at pengene ikke hadde noe med avgjørelsen å gjøre, og han sier at han valgte LA Galaxy for å unngå slike anklager:


 - Jeg ville ikke dra når jeg var 34, og få høre at jeg bare gjorde det for pengenes skyld. Jeg håper å bygge et lag med stort potensiale, det er det som engasjerer meg, sa Becks i går på SkySports.


Også Victoria kan komme til å tjene på at de to nå blir en del av livet i Hollywood, hun har lenge ytret et ønske om å bli skuespiller. Og når de to nå tar med seg sine tre sønner til byen som kan by på både Hollywood og Beverly Hills, vil en kanskje snart kunne se Fru Beckham på filmlerrettet.


LES MER: Naboer med TomKat?