«90 Day Fiancé»:

«90 Day Fiancé»-stjerne (45) døde

Jason Hitch ble bare 45 år.

TV-PROFIL: Jason Hitch med ekskona Cássia Tavares. Foto: TLC/«90 Day Fiancé»
TV-PROFIL: Jason Hitch med ekskona Cássia Tavares. Foto: TLC/«90 Day Fiancé» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jason Hitch, som var blant dem som gjorde seg bemerket i sesong to av TLC-serien «90 Day Fiancé», er død. Det bekrefter hans søster overfor TMZ.

Hitch, som bare ble 45 år gammel, døde som følge av komplikasjoner knyttet til coronaviruset tirsdag, opplyser søsteren. Han skal ikke ha vært vaksinert mot viruset.

TV-profilens familie skal ha vært ved hans side da han gikk bort, og opplyser at de ikke vet om andre faktorer spilte inn på 45-åringens helse.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Gift og skilt

Hitch ble som nevnt kjent for mange i 2014, da han deltok i TLC-serien og giftet seg med Cássia Tavares, en brasiliansk kvinne som flyttet til USA med ham.

Paret skilte lag tre år senere, og Hitch uttalt den gang at et suksessfullt forhold handler om kommunikasjon, fysisk tiltrekning og å gjøre det som kreves.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Akkurat nå er det tid for å gå hver vår vei. Jeg tror vi vil beholde vennskapet. Hun vet jeg ønsker det beste for henne, sa han til Radar Online i 2018.

Sjokkert

Tavares er tydelig i sjokk etter at eksmannens bortgang ble kjent.

Foto: Skjemrdump fra Instagram
Foto: Skjemrdump fra Instagram Vis mer

«Det er alltid trist når noen du har delt en del av livet med slutter å puste. Jeg tror man aldri kan være forberedt på det. Det var ikke jeg i dag. Da jeg først begynte å motta meldinger, trodde jeg det var en spøk. Jeg er sjokkert. Mine kondolanser går til hans familie og venner. Hvil i fred, Jason», skriver hun på Instagram-story.

LES OGSÅ: Brittany (27) datet 85 år gammel mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer