90-åringen pumpet opp leppene

Jackie Stallone hadde vært hos doktoren og pyntet seg til sønnens premiere.

NYE LEPPER: Jackie Stallones lepper har forandret seg voldsomt siden bildet i 1995 til venstre til bildet tatt i Hollywood denne uken på bildet til høyre.  Foto: All over press
NYE LEPPER: Jackie Stallones lepper har forandret seg voldsomt siden bildet i 1995 til venstre til bildet tatt i Hollywood denne uken på bildet til høyre. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens sønnen Sylvester Stallone (66) er mest opptatt av å pumpe muskler, er hans 90 år gamle mor Jackie Stallone mer opptatt av å pumpe opp leppene.

Og etter en tid preget av sorg for Stallone-familien, var det moren som stjal oppmerksomheten av helt andre grunner på premieren av «The Expendables 2» i Los Angeles.

For selv om det er liten tvil om at 90-åringen ser langt yngre ut enn sin alder, har også hennes avhengighet til plastisk kirurgi satt sine tydelige spor.

«Hun ser ikke akkurat ut som den gjennomsnittlige bestemor», slår RadarOnline fast, og slenger henne rett inn i klubben med de største plastisk kirurgi-katastrofene i Hollywood.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik hjelper de faren gjennom sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer