90-åring hyller Whitney med dans

- Det er veldig vanskelig å tenke på at hun er borte.

DANSEHYLLEST: 90 år gamle Jeanne som danser til Whitney Houstons «I Wanna Dance with Somebody» gjør stor suksess på Youtube.
DANSEHYLLEST: 90 år gamle Jeanne som danser til Whitney Houstons «I Wanna Dance with Somebody» gjør stor suksess på Youtube. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Den amerikanske bestemoren Jeanne (90) har blitt en sensasjon på Youtube med sin hyllest til avdøde Whitney Houston. Pensjonistens barnebarn har filmet bestemoren mens hun danser til «I Wanna Dance with Somebody» til ære for den avdøde sangeren.

- Jeg gjør det for å minnes Whitney Houston. Det er veldig vanskelig å tenke på at hun er borte. Hun var enestående og fantastisk og man nøt hvert øyeblikk når hun sang, sier Jeanne.

Videoen har ligget ute på youtube i åtte dager og er allerede sett av rundt 270 000 mennesker.

Jeanne er nesten helt blind, men lot ikke mangelen på syn stoppe hennes fantastiske opptreden. På slutten fikk hun hjelp fra barnebarnet, som også har lagt ut videoen på internett.

90-åringen har også flere opptredner på Youtube og danser blant annet til Maroon 5s «Moves like Jagger» og Justin Biebers «Baby».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjal oppmerksomheten på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer