86.000 søkte på «Game of Thrones»-roller

Denne søknadsbunken skal du være glad du slipper.

EKSTREMT POPULÆR: Game of Thrones er en av verdens mest populære TV-serier. Da produksjonen i Spania trengte 600 statister, var det 86.000 søkere. Foto: All Over Press
EKSTREMT POPULÆR: Game of Thrones er en av verdens mest populære TV-serier. Da produksjonen i Spania trengte 600 statister, var det 86.000 søkere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At «Game of Thrones» er en populær serie er intet nytt. Men da serien søkte folk til statistroller i Spania, tok det helt av.

BRØT SAMMEN: Serverne brøt sammen da 86.000 spanjoler skulle sende søknader. Foto: All Over Press
BRØT SAMMEN: Serverne brøt sammen da 86.000 spanjoler skulle sende søknader. Foto: All Over Press Vis mer
NY SESONG: Emilia Clarke er neste år tilbake i rollen som Daenerys Targaryen i Game of Thrones. Foto: All Over Press
NY SESONG: Emilia Clarke er neste år tilbake i rollen som Daenerys Targaryen i Game of Thrones. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge nettstedet Entertainment Weekly trengte selskapet Fresco Film 600 personer som skulle spille statister i en stor kampscene.

Antall søkere? Flere enn 86.000 (!).

Så mange skal ha vært interessert i rollene at serverne der søknadene skulle sendes brøt sammen.

At deler av «Game of Thrones» for tiden spilles inn i Spania, er svært gode nyheter for landet, som sliter økonomisk. Så langt har 1000 lokale blitt ansatt av produksjonen, og det er antatt at gigantproduksjonen kommer til å generere mange millioner for landet.

- Det har vært et fantastisk øyeblikk for landet. Virkelig et løft. Det er store forventninger over hele Spania, og det viser bare at det er mange talentfulle mennesker her, sier USAs ambassadør i Spania, James Costos, ifølge nettstedet.

Den kommende «Game of Thrones»-sesongen blir den femte i rekken. Den har premiere i 2015.

LES OGSÅ: Brukte 1,3 millioner på å kaste klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer