SKILLESIGJEN: Buzz Aldrin og kona Lois skilles seg etter 23 år. Foto: All Over Press
SKILLESIGJEN: Buzz Aldrin og kona Lois skilles seg etter 23 år. Foto: All Over Press Vis mer

81-åringen skiller seg for tredje gang

Buzz Aldrins tredje ekteskap er over.

Publisert
SEHER.NO: 20. juli 1969 gikk den nå 81 år gamle Buzz Aldrin inn i historien for verdens mest kjente andreplass. Aldrin var nemlig det andre menneske som gikk på månen - etter Neil Armstrong.

Nå skal den aldrende astronauten skille seg fra sin tredje kone, Lois Driggs Cannon. De to har vært gift i 23 år, og giftet seg på Valentines Day i 1988. Paret har ingen barn sammen, skriver People.

Aldrin fikk fornyet kjendisstatusen sin da han var med i amerikanske «Skal vi danse», «Dancing with the Stars», i fjor. Han har tidligere innrømmet at han har slitt hardt med alkoholmisbruk og depresjoner.

Han har tidligere vært gift med Joan Archer, som han fikk tre barn med, samt Beverly Zile i tillegg til Lois Driggs Cannon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tårene rant da skilsmissen ble annonsert på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer