IDOLET: Britney Spears ble tidlig stjerne takket være hard jobbing. Men moren til hennes navnesøster Britney på åtte år fra San Fransico, mener nøkkelen til at datteren skal bli superstjerne på linje med Britney Spears er å gi henne Botox allerede Foto: All Over Press/Faksimile The Sun
IDOLET: Britney Spears ble tidlig stjerne takket være hard jobbing. Men moren til hennes navnesøster Britney på åtte år fra San Fransico, mener nøkkelen til at datteren skal bli superstjerne på linje med Britney Spears er å gi henne Botox allerede Foto: All Over Press/Faksimile The Sun Vis mer

8 år gamle Britney får Botox av moren

- Det jeg gjør for Britney nå, vil hjelpe henne til å bli en stjerne.

Publisert
SEHER.NO: Nylig sto «Mamma Mia!»-skuespilleren Amanda Seyfried (25) fram og fortalte at hun ble presset til å ta Botox av folk i filmindustrien. Nå bringer den engelske avisen The Sun, en historie som får unge kjendisers Botox-press til å blekne. 

8 år gamle Britney, som muligens er oppkalt etter Britney Spears, har nemlig en så kjendisfiksert mor at hun allerede har begynt å gi datteren Botox-injeksjoner.

- Vennene mine synes det er kult at jeg får behandlingen, og de vil være som meg. Jeg sjekker meg hver kveld for rynker, når jeg ser noen vil jeg ha flere injeksjoner. Det brukte å gjøre vondt, men nå gråter jeg ikke så mye. Jeg ønsker også å fikse på puppene og nesen snart, så jeg kan bli en stjerne, sier Britney til den engelske avisen.

Moren, Kerry, kjøper selv alle medikamentene på nettet, og tester dem på seg selv på forhånd for å forsikre seg om at de «ikke er skadelige». Og hver tredje måned får datteren sin dose i pannen, leppene og rundt øynene hjemme i San Fransico.

- Det er sikkert folk som leser dette som vil synes jeg er uansvarlig, men jeg kan forsikre om at jeg tester Botox på meg selv først, sier moren.

Akkurat som folk synes hun er noe mindre uansvarlig av den grunn.

- Skal sikre at hun ser ung ut lenger
Moren hevder Botox er en trend i frøken-konkurranser for tenåringer, og at hun ikke vil at datteren skal ha noen ulempe ved å ikke bruke det. Men moren stopper ikke der. Hver måned får 8-åringen voksbehandling på både legger og skritt.

- Da kvitter hun seg med dunet på leggene, og sikrer at hun ikke utvikler kjønnshår seinere, sier moren i intervjuet.

For fire år siden mistet datteren sin 83 år gamle får. Den 34 år gamle moren mener behandlingen hun gir datteren vil sikre at Britney vil bli en tenåringsstjerne.

- Det jeg gjør for Britney nå, vil hjelpe henne til å bli en stjerne. Jeg vet at hun en dag vil bli en modell, skuespiller eller sanger, og at hun får disse behandlingene nå vil sikre at hun vil se ung ut lenger.

- Enklere å bli superstjerne
- Alt jeg ønsker for Britney, er at hun skal få den beste starten på livet, slik at det blir enklere for henne å bli en superstjerne. Flere mødre bør gjøre det for døtrene sine, sier hun.

Den argumentasjonen går naturligvis ikke inn hos leserne av artikkelen, og kommentarfeltet på The Suns nettsider flommer over av kritiske bemerkninger om moren.

- For en idiot av en mor, skriver en.

En beskrivelse som går igjen blant de fleste leserne.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 25 år gamle Amanda Seyfried ble bedt om å ta botox


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer