«7th Heaven»-stjernen blottet seg foran 13-åring

- Jeg hadde aldri sett en penis før, sier kvinnen, som nå snakker om det vonde møtet med Stephen Collins for første gang.

INNRØMMET OVERGREP: Skuespilleren Stephen Collins innrømmet i fjor å ha forgrepet seg på tre mindreårige jenter. Nå snakker én av kvinnene ut. Her er han i en scene fra TV-serien «7th Heaven» sammen med skuespilleren Jessica Biel. Foto: All Over Press
INNRØMMET OVERGREP: Skuespilleren Stephen Collins innrømmet i fjor å ha forgrepet seg på tre mindreårige jenter. Nå snakker én av kvinnene ut. Her er han i en scene fra TV-serien «7th Heaven» sammen med skuespilleren Jessica Biel. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kom sjokknyheten om at den tidligere «7th Heaven»-stjernen Stephen Collins innrømmet overgrep mot flere barn.

HEMMELIG OPPTAK: Collins' ekskone, Faye Grant, gjorde et opptak fra en av Collins' terapitimer. På lydbåndet kan man høre skuespillerens innrømmelser. Foto: All Over Press
HEMMELIG OPPTAK: Collins' ekskone, Faye Grant, gjorde et opptak fra en av Collins' terapitimer. På lydbåndet kan man høre skuespillerens innrømmelser. Foto: All Over Press Vis mer

Collins' ekskone, Faye Grant, hadde gjort et lydopptak fra en terapitime, der Collins avslørte at han hadde fått flere jenter under 14 år til å beføle ham.

Senere innrømmet Collins seksuell kontakt med tre mindreårige jenter mellom 1973 og 1994.

Én av de tre jentene var April Price. Hun var 13 år gammel da Collins blottet seg tre ganger for henne sommeren 1983. Da var skuespilleren 35 år gammel.


April snakker nå ut om sine opplevelser med Collins i et eksklusivt intervju med britiske Daily Mail.

Første gangen gikk Collins fullstendig naken gjennom hagen mens han visste at April også var til stede.

Men den andre gangen ble det enda verre. April hadde nemlig fått en Atari spillkonsoll, men visste ikke hvordan hun skulle koble den til. Da hun så Collins, inviterte hun ham inn i leiligheten.

- Jeg husker ikke akkurat når det skjedde, men da han snudde seg, var buksene hans helt åpne.

- Penisen hans hang ut og jeg ble helt sjokkert. Han sa ingenting om det, og oppførte seg som om ingenting skulle ha skjedd. Jeg spilte med og latet som den ikke var ute, selv om det var rart fordi den hang ut av buksene hans.

Tidlig på 80-tallet spilte Collins (midten) i serien Tales of the Gold Monkey. 13 år gamle April var fan av serien, og takket ja til å bli med inn hos Collins for å se på noen gjenstander fra serien. Da blottet Collins seg. Foto: All Over Press
Tidlig på 80-tallet spilte Collins (midten) i serien Tales of the Gold Monkey. 13 år gamle April var fan av serien, og takket ja til å bli med inn hos Collins for å se på noen gjenstander fra serien. Da blottet Collins seg. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg var 13 år gammel og hadde aldri kysset en gutt. Det var noe jeg aldri kunne vært forberedt på, sier hun til avisen.


April syntes naturlig nok det hele var veldig spesielt, men bestemte seg for å komme seg videre i livet.

Derfor sa hun senere ja til å bli med inn i leiligheten til Collins for å se på noen av gjenstandene fra settet til TV-serien «Tales of the Gold Monkey», som han spilte i på den tiden.

SUKSESS-SERIE: Collins er kanskje mest kjent for å ha spilt i TV-serien 7th Heaven. Foto: All Over Press
SUKSESS-SERIE: Collins er kanskje mest kjent for å ha spilt i TV-serien 7th Heaven. Foto: All Over Press Vis mer
IKKE SIKTET: Collins er foreløpig en fri mann. Foto: All Over Press
IKKE SIKTET: Collins er foreløpig en fri mann. Foto: All Over Press Vis mer

Det var en serie April likte godt.

- Plutselig sa han: Er det greit om jeg føler meg litt mer komfortabel? Jeg var i leiligheten hans, så hva skulle jeg si? Han gikk inn på soverommet og kom tilbake fullstendig naken. Hjertet mitt falt. Jeg var skrekkslagen.

Etter en stund så April at tanten sin gikk forbi, og tenkte at det var en gyllen mulighet til å storme mot døren og komme seg vekk.

- Jeg hadde aldri sett en penis før, sier hun.


Da Collins i fjor innrømmet hendelsene med tre unge jenter, kom alle de vonde minnene tilbake for April.

Hun bestemte seg for å kontakte politiet, både i Los Angeles og i New York. De gjennomførte avhør med April, og etterforsket det hele grundig.

Foreløpig er ikke Collins siktet for noe.


LES OGSÅ: - Jeg gjorde noe fryktelig galt