- «7th Heaven»-pappa innrømmer overgrep mot barn

Privat samtale skal ha blitt tatt opp i hemmelighet. Der snakker Stephen Collins om overgrep mot flere barn under 14 år.

SJOKKAVSLØRING: Nettstedet TMZ avslører at Stephen Collins innrømmet barneovergrep i private samtaler under terapi i 2012. Collins er kjent som faren i TV-serien 7th Heaven, der han spilte mot blant annet Jessica Biel. Foto: All Over Press
SJOKKAVSLØRING: Nettstedet TMZ avslører at Stephen Collins innrømmet barneovergrep i private samtaler under terapi i 2012. Collins er kjent som faren i TV-serien 7th Heaven, der han spilte mot blant annet Jessica Biel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Stephen Collins (67), som blant annet spilte prestepappa i TV-serien «7th Heaven» er under etterforskning for å ha forgrepet seg på barn.

Det er nettstedet TMZ.com som kommer med den sjokkerende nyheten. De har også lagt ut selve lydopptaket.Collins går for tiden gjennom en knallhard skilsmisse med skuespiller Faye Grant, og det er i den anledning nyheten kommer ut.Skuespillerstjernen skal nemlig ha innrømmet det hele da han gikk til terapi i 2012. Grant var til stede, og samtalen ble tatt opp på lydbånd.I California er det ikke forbudt å ta opp en samtale i hemmelighet for å samle bevis på at en person har begått et lovbrudd.I samtalen beskriver Collins i detalj hva som har skjedd. Og det han sier er rystende.

Blant annet snakker han om en hendelse som skal ha skjedd med en 11 år gammel jente.

I lydopptaket beskriver han i detalj hvordan han fikk jenta til å beføle ham.Det skal også være snakk om hendelser med i hvert fall to andre jenter under 14 år.Nå bekrefter politiet i New York at de er i besittelse av båndet, og at saken er under etterforskning.TMZ har vært i kontakt med skuespillerens representanter, som ikke har ønsket å kommentere saken.I «7th Heaven» spilte Collins blant annet mot Jessica Biel, og for kort tid siden samlet hele gjengen seg til gjenforening.- Første gang på åtte år, glede, latter! Dave, gravide Beverley Mitchell, meg, Jessica Biel, Barry Watson, Cath. Ingen Mackenzie, skrev Collins på Twitter, og så veldig lykkelig ut.LES OGSÅ: - Er Jessica Biel gravid?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer