SJOKKAVSLØRING: Nettstedet TMZ avslører at Stephen Collins innrømmet barneovergrep i private samtaler under terapi i 2012. Collins er kjent som faren i TV-serien 7th Heaven, der han spilte mot blant annet Jessica Biel. Foto: All Over Press
SJOKKAVSLØRING: Nettstedet TMZ avslører at Stephen Collins innrømmet barneovergrep i private samtaler under terapi i 2012. Collins er kjent som faren i TV-serien 7th Heaven, der han spilte mot blant annet Jessica Biel. Foto: All Over Press Vis mer

- «7th Heaven»-pappa innrømmer overgrep mot barn

Privat samtale skal ha blitt tatt opp i hemmelighet. Der snakker Stephen Collins om overgrep mot flere barn under 14 år.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Stephen Collins (67), som blant annet spilte prestepappa i TV-serien «7th Heaven» er under etterforskning for å ha forgrepet seg på barn.

SKILSMISSE: Collins går gjennom en bitter skilsisse med Faye Grant, og det er i den anledning at lydbåndet er frigitt. Foto: All Over Press
SKILSMISSE: Collins går gjennom en bitter skilsisse med Faye Grant, og det er i den anledning at lydbåndet er frigitt. Foto: All Over Press Vis mer

Det er nettstedet TMZ.com som kommer med den sjokkerende nyheten. De har også lagt ut selve lydopptaket.

Collins går for tiden gjennom en knallhard skilsmisse med skuespiller Faye Grant, og det er i den anledning nyheten kommer ut.

Skuespillerstjernen skal nemlig ha innrømmet det hele da han gikk til terapi i 2012. Grant var til stede, og samtalen ble tatt opp på lydbånd.

I California er det ikke forbudt å ta opp en samtale i hemmelighet for å samle bevis på at en person har begått et lovbrudd.


I samtalen beskriver Collins i detalj hva som har skjedd. Og det han sier er rystende.

Blant annet snakker han om en hendelse som skal ha skjedd med en 11 år gammel jente.

KJENT ROLLE: Collins spilte prest i TV-serien 7th Heaven. Foto: All Over Press
KJENT ROLLE: Collins spilte prest i TV-serien 7th Heaven. Foto: All Over Press Vis mer

I lydopptaket beskriver han i detalj hvordan han fikk jenta til å beføle ham.

Det skal også være snakk om hendelser med i hvert fall to andre jenter under 14 år.

Nå bekrefter politiet i New York at de er i besittelse av båndet, og at saken er under etterforskning.

TMZ har vært i kontakt med skuespillerens representanter, som ikke har ønsket å kommentere saken.I «7th Heaven» spilte Collins blant annet mot Jessica Biel, og for kort tid siden samlet hele gjengen seg til gjenforening.

- Første gang på åtte år, glede, latter! Dave, gravide Beverley Mitchell, meg, Jessica Biel, Barry Watson, Cath. Ingen Mackenzie, skrev Collins på Twitter, og så veldig lykkelig ut.


LES OGSÅ: - Er Jessica Biel gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer