Dolly Parton:

74-åringen kan gjøre Playboy-comeback

Countrylegenden ser ikke bort fra at hun dukker opp på forsiden av magasinet som 75-åring.

VURDERER PLAYBOY: Contrydronning Dolly Parton var på forsida av Playboy i 1978. Nå vurderer hun å gjøre det igjen. Foto: NTB
VURDERER PLAYBOY: Contrydronning Dolly Parton var på forsida av Playboy i 1978. Nå vurderer hun å gjøre det igjen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Countrydronning Dolly Parton (74) kan se tilbake på en imponerende musikalsk karriere, og holder fortsatt koken i beste velgående. Når kalenderen viser at 2020 er et tilbakelagt kapittel, går Parton inn i et nytt - hun fyller nemlig 75 år i slutten av januar.

Til tross for at hun kan sies å være godt opp i årene, er hun ungdommelig til sinns, og vil markere bursdagen på nettopp denne måten.

Mener drakten fortsatt passer

Parton stilte nemlig opp som forsidepike i Playboy-magasinet i 1978, og leker med tanken om å gjenta meritten. Det avslører hun i BBC-podkasten «Scott Mills and Chris Stark», på spørsmål fra førstnevnte.

- Ja, det kan hende jeg gjør det, hvis det kan gjøres smakfullt, og de ønsker det, og vi kan gjøre et fint intervju på innsida. Så ja, vi har snakket om det, forteller hun.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Den gangen stilte hun i kaninører og glitrende tversoversløyfe, med en utringning av type dyp. Om det er samme drakt hun vil stille i nå gjenstår å se, men 74-åringen mener antrekket ville passet den dag i dag.

View this post on Instagram

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

I intervjuet avslører hun også at hun står opp klokka tre om natten, og at arbeidsdagen hennes starter da. Arbeidsjernet ga nylig ut et nytt album - i anledning den nært forestående julehøytiden.

På albumet bidrar blant andre gudbarnet - superstjerne Miley Cyrus, og faren hennes - Billy Ray Cyrus.

Føler tiden renner ut

Parton er som kjent stor tilhenger av plastisk kirurgi, og hennes kropp og utseende har vært gjenstand for mye debatt og kritikk gjennom hennes over 40 år lange tid i rampelyset.

DOLLY PARTON: Stjernen på rød løper i forbindelse med premieren på «Dolly Parton's Heartstrings» i oktober 2019. Foto: AFFI/ Shutterstock/ NTB
DOLLY PARTON: Stjernen på rød løper i forbindelse med premieren på «Dolly Parton's Heartstrings» i oktober 2019. Foto: AFFI/ Shutterstock/ NTB Vis mer

74-åringen har aldri lagt skjul på at hun flere ganger har lagt seg under kniven. I et intervju fra 2011 fortalte countrysangeren at hun overhodet ikke hadde planer om å slutte å endre på utseendet.

- Jeg vil ikke se ut som et helvete, fortalte hun den gangen.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Tidligere har Parton innrømmet at hun føler tiden renner ut for henne.

- Noen ganger føles det som om jeg er 300 år gammel, og noen ganger føles det som om jeg er rundt 20 år, da jeg dro til Nashville for første gang. Men det føles som om tiden løper fra meg, fortalte hun i et intervju med WENN, gjengitt av irske Independent, i 2016.

- Det er så mange ting jeg fremdeles ønsker å gjøre. Jeg minner meg selv hele tiden om: «Ikke tenk slik. Bare gjør det. Fortsett å jobbe som om du fremdeles er 16 år», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Avslører pikant kunstflause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer