73 og fortsatt like sexy

Raquel Welch var et av 60- og 70-tallets største sex-symbol, en tittel hun med god grunn kan bruke den dag i dag.

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Med ungdommelig glød og en spenstig kropp fikk sex-symbolet Raquel Welch (73) mange beundrende blikk rettet mot seg da hun poserte på den røde løper på prisutdelingen Costume Designers Awards i Beverly Hills. 

Men det er faktisk hele 50 år siden hun første gang fikk guttas hjerter til å løpe løpsk. Da hun steg opp av vannet i skinnbikini i filmen «One Million Years B.C.». Dette bildet ble en av 60-tallet aller mest populære pin-up postere.

- Den posteren forandret livet mitt, og med den forsvant min egen identitet. Alt annet kom i skyggen av sexsymbolet Raquel, sa hun blant annet til Oprah Winfrey.

Etter det ble det cover på Playboy og over 40 filminnspillinger på skjønnheten.

Og hun vet fortsatt hvordan hun skal posere på sexy vis. Den sorte paljettkjolen satt som støpt rundt den fortsatt sexy timeglassfiguren hennes, og den dype utringningen viste hennes velkjente varemerke.Og ingen sexbombe-look er komplett uten et stort, velfrisert hår, og Raquel skuffet heller ikke på den fronten. Og de blonde, flotte lokkene er faktisk en parykk fra hennes egen parykk-kolleksjon Hair U Wear.Forførende, lange øyevipper og perfekt sminke gir også «Bandelero»-stjernen et friskt og ungommelig utseende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer