TROSSER ALDEREN: Siden hun slo gjennom på 1960-tallet har Raquel Welch vært et internasjonalt sex-symbol. På Governor's Awards i helgen så hun langt yngre ut enn sine 73 år. Foto: All Over Press
TROSSER ALDEREN: Siden hun slo gjennom på 1960-tallet har Raquel Welch vært et internasjonalt sex-symbol. På Governor's Awards i helgen så hun langt yngre ut enn sine 73 år. Foto: All Over PressVis mer

73-åringen stjal showet i sexy kjole

Raquel Welch trosset alderen på Governors Awards.

SEOGHØR.NO: Raquel Welch (73) var strålende vakker i en rød kroppsnær kjole på Governor's Awards lørdag kveld. Hun så langt yngre ut enn sine 73 år og det var ingen som kunne gjette at hun for lengst har passert pensjonsalder.

Flere har bitt seg merke i Raquels flotte utseende og Huffington Post er overbevist om at Welch har funnet en måte å fryse tiden.

Benekter romanse

73-åringen ble nylig koblet til dansedommeren Nigel Lythgoe fra «So You Think You Can Dance». Paret skal ha begynt å date i september, men i forrige uke benektet Nigel romansen på Twitter.

- Jeg beklager, men artikklene om Raquel og jeg er ikke sanne. Nå kommer pressen sikkert til å si at hun er gift med min bestevenn og at jeg gjorde henne gravid, spøket han på Twitter.

 

 

 

Berømt bikini

I et intervju med Oprah Winfrey i 2010 fortalte skuespilleren at hun var redd for å bli eldre.

- Å være et aldrende sex-symbol er ikke akkurat enkelt. Hvis noen sier du er gammel, føler du at alt er over, fortalte hun.

Welch startet karrieren som værdame før hun fikk en filmkontrakt etter rollen i «Fantastic Voyage» fra 1966. Samme år hadde hun tre linjer dialog i filmen «One Million Years B.C.», men fikk massiv oppmerksomhet for sin sexy bikiniscene og gjorde henne til et internasjonalt sex-symbol. Samtidig var hun alenemor med to små barn.

Playboy kåret henne til «mest ettertraktede kvinne» på 1970-tallet.  Hun har også spilt i filmer som «Bedazzled», «Bandolero!» og «100 Rifles». De senere årene har Welch lansert sin egen parykk-kolleksjon, designet smykker og laget hudkremer. Hun har også utgitt bøker og filmer og trening og kosthold.

På tross av sin modne alder innrømmer Raquel at hun har et godt øye til yngre stjerner.

- De er altfor unge for meg, men jeg liker blant annet Ryan Gosling, sier hun til GQ.

LES OGSÅ: Endelig gjenforent etter tre måneder

[views:embed:node_embed:block:67612]