«71 grader nord»-vinner giftet seg

- Det var helt storveis, medgir den tidligere realitydeltageren.

GIFTET SEG: Tarjei Gautefall Nicolaisen ga i august sitt ja til sin kjære Guro. Foto: Privat
GIFTET SEG: Tarjei Gautefall Nicolaisen ga i august sitt ja til sin kjære Guro. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: I desember i fjor ble det klart at det var Tarjei Gautefall Nicolaisen (28) som stakk av med seieren i TVNorge-programmet «71 grader nord». Nå har Tarjei også tatt seieren på hjemmebane. 7. august giftet nemlig den blide 28-åringen seg med sin kjære, Guro Eie (26).

- Ja, det stemmer det. Det var helt storveis, bekrefter den tidligere «71 grader nord»-vinneren til Seher.no.

Paret, som har vært kjærester i cirka tre år, og som forlovet seg om lag ett år før bryllupet ble avholdt, giftet seg i Drangedal kirke. Like etter ble den store festen avholdt på gården til Guro, med rundt regnet hundre gjester til stede, avslører han til Seher.no.

- Vi benyttet et stort telt i hagen på gårdstunet. Det var veldig trivelig og ikke minst artig å samle så mange folk for å feire sammen med oss, forteller den nygifte realitydeltageren.

I fjorårets «71 grader nord» kjempet Tarjei mot Anniken Sand og Lene Hansen i finalen. Deltagerne skulle gjennom en seilekonkurranse, der de to beste gikk til siste finalerunde.

I superfinalen møtte han Lene. Men det var altså Tarjei som til slutt kunne juble for en bil og 350.000 kroner.

Selv om tiden i «71 grader nord» for lengst er over - i hvert fall som deltager - har dog ikke 28-åringen gitt seg med ferden mot Nordkapp. Nå jobber han nemlig tett på nye deltagere i TVNorge-serien.

- Den siste tiden har jeg vært med å jobbe i «71», i sikkerhetsteamet, sammen med blant andre Jan Fasting. Primært har jeg fungert som fjellguide. Det har vært spennende å se Norge enda en gang, sier han til Seher.no.

«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandag klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Bare lo da kjæresten fridde