Alexander Skadberg:

«71 grader nord»-deltakeren (26) avslører kjæreste (51)

- Jeg har alltid vært åpen om at alder ikke har noe å si.

GLADNYHET: Alexander Skadberg fra årets sesong av «71 grader nord» avslører kjæreste. Foto: Discovery, TVNorge / Privat
GLADNYHET: Alexander Skadberg fra årets sesong av «71 grader nord» avslører kjæreste. Foto: Discovery, TVNorge / Privat Vis mer
Publisert

Alexander Skadberg (26), kjent fra årets sesong av «71 grader nord» på TVNorge, har fått seg kjæreste. Det er på Instagram han deler nyheten.

«Hvis du er heldig nok til å ha henne, bør du aldri la henne gå. Hun er bare så fantastisk, og bør bli verdsatt. Nora er vidunderlig», skriver realitydeltakeren til et bilde av de to.

Overfor Se og Hør forteller 26-åringen at hans utvalgte heter Nora, og at hun er 51 år gammel. At de har en ganske tydelig aldersforskjell, ser han ikke på som noen stor hindring.

- Jeg har alltid vært åpen om at alder ikke har noe å si. Det har aldri spilt noen rolle for meg. Nora er barnslig, ungdommelig, konkret og kreativ, og da er jeg egentlig fornøyd, sier han.

Samtidig understreker Skadberg at han selv føler han ble tidlig voksen - både med tanke på at han har en jobb der han reiser veldig mye, men og basert på sin egen historie.

KJÆRESTER: Alexander Skadberg (26) avslører på Instagram at han har fått seg kjæreste, 51 år gamle Nora. Foto: Privat
KJÆRESTER: Alexander Skadberg (26) avslører på Instagram at han har fått seg kjæreste, 51 år gamle Nora. Foto: Privat Vis mer

Falt for øynene hennes

Skadberg forteller at han møtte kjæresten på jobb. Selv jobber 26-åringen som både foredragsholder og skuespiller, i tillegg til å ha jobbet i fem år på en barnevernsinstitusjon.

- Så jeg var på overlapp på kontoret der, også kom Nora på jobb, sier han, og avslører hva som sjarmerte ham.

REALITY: Skadberg var blant deltakerne i den siste sesongen av «71 grader nord». Foto: TVNorge / Discovery
REALITY: Skadberg var blant deltakerne i den siste sesongen av «71 grader nord». Foto: TVNorge / Discovery Vis mer

- Jeg ble så fascinert av øynene hennes. Hun har helt unike øyne. Så da ble det sånn, sier han fornøyd.

Videre legger realitydeltakeren til at han også setter pris på at hun er veldig avslappet og ordentlig til ting, og at det var lett å bli glad i henne.

BESVIMTE: Det er en dramatisk sesong av «71 grader nord kjendis». Vis mer

Mange reaksjoner

Paret ønsker nå å gjøre forholdet offentlig, da de føler at tiden er inne.

- Vi har ikke vært offentlige om det før i dag, da vi rett og slett har følt på at det har vært litt viktig. Jeg er litt rundt i media, så vi har tenkt at det har vært lurt å vente litt, forteller han.

GLADNYHET: Det er på Instagram at Alexander Skadberg deler kjærestenyheten. Foto: TVNorge / Discovery
GLADNYHET: Det er på Instagram at Alexander Skadberg deler kjærestenyheten. Foto: TVNorge / Discovery Vis mer

Han legger ikke skjul på at det har kommet reaksjoner på avsløringen.

- Reaksjonene tar jo av. Jeg har fått masse meldinger, og jeg tror ikke at folk så den komme. Jeg har jo vært singel en god stund, sier Skadberg.

26-åringen røper også hvordan han og kjæresten pleier kjærligheten når de er sammen, da han selv har rundt 150 reisedøgn i løpet av året.

- Når jeg først er hjemme så er det viktig for oss å dra på hytta hvor det er fred og ro, og ingen som forstyrrer. Så det å på en måte slå av telefonen og kjenne på at det bare er oss to, det er litt vesentlig, sier han.

«71 grader nord» kan være tøft for hvem som helst - også for Jahn Ivar «Mini» Jakobsen. Han sier en episode med Mia Gundersen reddet livet hans under oppholdet. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor gikk det galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer