«71 grader nord»-deltager trekker seg

For andre program på rad trekker en deltager seg fra TVNorge-serien.

<strong>ÉN TREKKER SEG:</strong> En av de gjenværende deltagerne trekker seg fra kveldens episode av 71 grader nord. Etter at dette bildet ble tatt, har Anita Valen blitt slått ut, og Phung Hang har trukket seg. Foto: TVNorge
ÉN TREKKER SEG: En av de gjenværende deltagerne trekker seg fra kveldens episode av 71 grader nord. Etter at dette bildet ble tatt, har Anita Valen blitt slått ut, og Phung Hang har trukket seg. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra kveldens episode nederst i saken!

SEOGHØR.NO: For andre program på rad, trekker en deltager seg fra TVNorge-serien «71 grader nord», etter at deltageren vurderer oppdragene som for tøffe.

Forrige mandag var det Phung Hang som måtte forlate den tøffe konkurransen mot sin egen vilje, etter at hun fikk hjernerystelse etter et fall.

- Da legene ga meg beskjed om at det ikke var forsvarlig å la meg fortsette, begynte jeg å hulke og grine. Jeg hadde grått noen ganger tidligere, men denne gangen strigråt jeg, sa Hang til Seoghør.no.

Etter mandagens blytunge oppdrag som foregår både med kano, til fots og på sykkel, vurderer en av deltagerne at dette rett og slett ikke går.

I mandagens program er det Vibeke Klemetsen og Marian Aas Hansen som er lagledere for hvert sitt lag. Aas Hansen forklarer at det blir et vilt kappløp.

- Det var en tung tur, men jeg følte jeg hadde valgt et drømmelag, og til tross for at vi var slitne, hadde vi det veldig morsomt sammen. Det var et vilt kappløp, sier hun til Seoghør.no.

Deltagerne har til nå vært på tur i over to uker, noe som merkes på kroppen. Men for Aas Hansen sin del, følte hun at hun bare ble sterkere for hver dag som gikk.

- Jeg syntes det ble bedre og bedre. Jeg tror kroppen min ble vant til å være på en sånn tur. Men på TV ser det kanskje ikke ut som at jeg har det så vondt som det faktisk er. Jeg prøvde heller å ta inn inntrykkene av selve turen, i stedet for å vise at jeg er utrolig sliten, sier hun.

Hvilken deltager som trekker seg i kveldens «71 grader nord» kan du se mandag kl. 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Måtte trekke seg mot sin egen vilje[obj:media:10965]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer