KOM TILBAKE MOT ALLE ODDS: Etter den dramatiske ulykken som førte til at han havnet i koma for 15 år siden har «71 grader nord»-deltageren trent seg tilbake til en form som gjør det mulig for ham å være med i TVNorge-programmet. Foto: TVNorge
KOM TILBAKE MOT ALLE ODDS: Etter den dramatiske ulykken som førte til at han havnet i koma for 15 år siden har «71 grader nord»-deltageren trent seg tilbake til en form som gjør det mulig for ham å være med i TVNorge-programmet. Foto: TVNorge Vis mer

«71 grader nord»-deltager havnet i koma

Murvegg kollapset over Håvard Fossum.

Publisert
SEHER.NO: Utfordringen med å komme seg til Nordkapp i TVNorges realityserie «71 grader nord» blekner i forhold til kampen Håvard Fossum måtte kjempe for overleve, da han for 15 år siden fikk en murvegg over seg.

Til Her og Nå forteller 34-åringen at han hadde sommerjobb i et entreprenørfirma og skulle planere et gulv, da ulykken skjedde.

- Jeg mistet veldig mye blod og lå to nesten to uker i koma. Da jeg våknet husket jeg ikke noe fra selve ulykken. Bare smaken av sand, fordi jeg hadde ramlet over en sandhaug.

- I ettertid har legene på St. Olavs Hospital fortalt meg at jeg overlevde mot alle odds, sier han til bladet.


Håvard tror hans bakgrunn som aktiv skiløper og gode fysiske form er en av grunnene til at han klarte å komme seg tilbake. Fortsatt kan han ifølge Her og Nå ikke løfte armen over skulderhøyde og han sliter med nedsatt bevegelighet.

Men 34-åringen nekter å gi opp kampen om å komme tilbake i toppform.

- Gradvis har jeg blitt mer komfortabel med fysiske utfordringer og nå er mitt motto at man først må prøve ting før man sier at det er umulig, sier han til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble gift på 40-års dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer