71-deltager stakk av med Jakten-frier

- Jeg tenkte mye på ham under innspillingen, innrømmer en av disse jentene.

BLE FORELSKET I 71-KJENDIS: En av Christian Fredrik Sandbergs friere i «Jakten på kjærligheten» møtte «71 grader nord»-deltager Morten Arvnes før innspillingen av det romantiske TV 2-programmet - og innledet etterpå et forhold til ham. Foto: TV 2
BLE FORELSKET I 71-KJENDIS: En av Christian Fredrik Sandbergs friere i «Jakten på kjærligheten» møtte «71 grader nord»-deltager Morten Arvnes før innspillingen av det romantiske TV 2-programmet - og innledet etterpå et forhold til ham. Foto: TV 2 Vis mer
Se video med Morten Arvnes nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag fikk norske TV-seere svaret på hvilke fire «Jakten på kjærligheten»-bønder man vil få sjansen til å bli bedre kjent med denne høsten. I flere uker har et annet program, «71 grader nord», rullet på TVNorge-skjermen. Nå kan Seher.no avsløre en noe uvanlig link mellom de to programmene.

I mandagens episode av «Jakten» møter bøndene alle frierne sine for første gang - til speed-date. Det en av bøndene, Christian Fredrik Sandstad, ikke vet, er at en av frierne hans allerede har truffet en annen, som hun senere også innledet en romanse med - uten TV-kameraer til stede. Mannen det er snakk om i denne sammenhengen er «71 grader nord»-deltager Morten Arvnes (25).

Etter hva Seher.no kjenner til traff de to hverandre om lag en uke før innspillingen av speed-daten i «Jakten på kjærligheten». Jenta, som vi har valgt å anonymisere av hensyn til spenningen i programmet, var usikker på om hun ville delta i programmet, men tok likevel sjansen.

Morten Arvnes bekrefter historien til Seher.no, men er ikke spesielt lysten på å kommentere saken ytterligere.

- Hun er en fantastisk jente, men tid og omstendigheter gjorde et forhold vanskelig, sier han til Seher.no.

«Jakten»-frieren selv bedyrer til Seher.no at hun kjente Morten før innspillingen, men at hun ikke innledet et forhold til ham før etterpå.

- Jeg følte ikke at det var så veldig mye meg og Morten før etter at jeg hadde vært på speed-daten med Christian Fredrik og de andre frierne. Hvis jeg hadde visst at det skulle skje mer mellom oss, ville jeg jo ikke blitt med. Men jeg tenkte mye på ham, og det var jo også litt av grunnen til at jeg dro hjem fra innspillingen av «Jakten», sier jenta til Seher.no.


Realitydeltageren trakk seg derimot ikke, men ifølge henne selv kunne det virke som at Christian Fredrik skjønte at hun var usikker på om hun ville være med på dette - ettersom hun hadde blitt meldt på programmet av en venninne og fordi hun brukte lang tid på å bestemme seg for om hun ville være med på daten.

Men til tross for hete følelser mellom de to realitydeltagerne: Forholdet mellom dem tok fort slutt. I midten av september var det nemlig over.

- Det var Mortens valg, egentlig. Det skjer jo så mye rundt ham med «71 grader nord» og greier, i tillegg til at han bor på en båt. Han er jo borte tre uker om gangen, forteller hun til Seher.no, med referanse til Arvnes' jobb som økonomioffiser i Forsvaret.


Under et intervju med Seher.no 7. september i år, var 25 år gamle Morten, som har vært singel i mellom to og tre år, hemmelighetsfull i forhold til en jente han nylig hadde møtt. Nå forstår man hvorfor.

- Jeg har forsåvidt møtt ei jente, ikke kjæreste eller noe slikt, men som jeg synes er veldig hyggelig og som jeg får se hvordan det går med. Å stå frem som kjempesingel tror jeg nok at jeg skal stå over, sa han den gang, som du kan se i videovinduet nedenfor.

- Hvem er dette, Morten?

- Nei, det tror jeg at jeg skal vente litt med å si så mye om.

- Hva synes hun om at er med i «71 grader nord» da?

- Jeg tror hun synes det er hyggelig å se meg på TV, men jeg tror ikke hun elsker den oppmerksomheten man får i etterkant, fortalte Arvnes i intervjuet.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-brevene
 
Se video med Morten Arvnes her:
 


[obj:media:8985]