70 meter kø da hun solgte garderoben

Kjendisredaktør Vanessa Rudjord solgte gamle motekupp langt over "takst".

SOLGTE GARDEROBEN: Lørdag åpnet Vanessa Rudjod sin leilighet til folk som ønsket å kjøpe en del av gareroben hennes.  Foto: Roger Fosaas / Stella pictures
SOLGTE GARDEROBEN: Lørdag åpnet Vanessa Rudjod sin leilighet til folk som ønsket å kjøpe en del av gareroben hennes. Foto: Roger Fosaas / Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En lang kø unge kvinner hadde samlet seg utenfor Costume-redaktør Vanessa Rudjords hjem på vestkanten i Oslo på lørdag.

Rudjord har tidligere sagt til VG at hun selger store deler av sin luksuriøse garderobe pluss tilbehør som sko og vesker. Ifølge VG samlet det seg en 70 meter lang kø utenfor Rudjords leilighet.

Allerede før hun åpnet dørene hadde bladredaktøren fått tilbud på SMS fra ineresserte kunder.

- Jeg fikk inn bud på en del av tingene jeg la ut på Costumes nettsider allerede i går. Vesken fra Balenciaga fikk faktisk 2000 kroner over butikkpris og Chanel-vesken fikk jeg hele 13 000 kroner for, sier Vanessa til VG.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå blir det hardtrening  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer