7 for 2007

Syv filmer du kan glede deg til å se i januar.

Foto: Filmmedia
Foto: Filmmedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
1.    The Prestige
To tryllekunstnere setter eget og andres liv i fare når de skal overgå hverandres magi. Handlingen er satt til Victoriatidens England, og filmen byr på kjekkasene Hugh Jackman og Christian Bale i hovedrollene. Scarlett Johansson dukker også opp. Regi av kjempetalentet Christopher Nolan.

2.    Marie Antoinette
Sofias Coppolas tredje film er et langt steg tilbake (i tid) i forhold til perlen ”Lost in Translation”. Dette er et annerledes portrett av Frankrikes mest misforståtte monark. Filmen forteller historien om den myteomspunne Marie Antoniette, som blir dronning i ung alder og havner i en rekke rojale intriger.

3.    John Tucker Must Die
Gymnasfilmen med alt det innebærer av klisjeer, bortsett fra det denne filmen faktisk fungerer. Kjekkasen John Tucker (”Frustrerte fruer”s Jesse Metcalfe), er sammen med tre jenter på en gang – uten at noen vet om hverandre. Da jentene avslører Tucker, planlegger de en grusom hevn. Alt går selvsagt ikke etter planen...

4.    Som små  barn
Store forventinger til denne filmen med en glitrende Kate Winslet i hovedrollen. ”Som små barn” handler om livene til unge ektepar med barn, og hvordan disse livene endres på overraskende og dramatisk vis gjennom tilfeldige møter.

5.    Night at the Museum
En skikkelig godbit for barn i alle aldre som vil bli litt skremt. Ben Stiller spiller nattevakten på et museum som våkner til liv etter at alle har gått hjem. Følgelig blir han jaget av dinosaurer, mongolere og dyr av alle slag. Den perfekte filmen for alle pappaer å ta med sønnen sin på.

6.    Parfymen: Historien om en morder
Ja, den er basert på bokklassikeren av samme navn. Vil følger parfymakeren Jean-Baptiste Grenouilles jakt etter å lage den perfekte parfymen. Ved et uhell drepte han en ung jente som hadde en uforglemmelig odør, og det er denne han prøver å gjenskape.

7.    Charlotte’s  Web
Fin familiefilm om ungjenta Charlotte som har et spesielt forholdt til grisen Wilbur. Da den enestående grisen ser ut til bli bacon, gjør hun alt i sin makt for å vise omverdenen at Wilbur har magiske talenter. Med supertalentet Dakota Fanning i hovedrollen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer