65 prosent av kjendiser skiller seg

Og det er én ting som er mer utløsende enn noe annet...

<strong>OFFENTLIG FORHOLD:</strong> Amerikansk forfatter mener kjendisene skiller seg oftere enn andre fordi de blir omtalt i tabloide medier. Heidi Klum og Seal, Jennie Garth og Peter Facinelli og Russell Brand og Katy Perry har alle skilt lag den siste tiden.
OFFENTLIG FORHOLD: Amerikansk forfatter mener kjendisene skiller seg oftere enn andre fordi de blir omtalt i tabloide medier. Heidi Klum og Seal, Jennie Garth og Peter Facinelli og Russell Brand og Katy Perry har alle skilt lag den siste tiden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stadig preges overskrifter verden over av kjendiserbrudd, og det kommer nok ikke som et stort sjokk at stjernene skiller seg oftere enn andre.

Ifølge International Business Times skiller hele 65 prosent av kjendisene seg, noe som er 15 prosent oftere enn for vanlige amerikanere. Selv om vi bare er i årets tredje måned har flere internasjonale stjerner gått fra hverandre allerede.

Jennie Garth skiller seg fra ektemannen i 11 år Peter Facinelli, etter at han skal ha vært utro, Seal og Heidi Klum så ut til å ha et av filmbyens mest solide ekteskap før de gikk hvert til sitt i januar. I februar undertegnet Katy Perry skilsmissen fra Russell Brand med et smilefjes og en måned senere søkte Dennis Quaids kone Kimberly Buffington-Quaid om skilsmisse.

Også i fjor var det mange kjendiser som gikk hvert til sitt blant annet superstjernene Jennifer Lopez og Marc Anthony og Demi Moore og Ashton Kutcher. Kim Kardashian skilte seg fra Kris Humphries etter 72 dager og hadde årets korteste bryllup.

Ifølge kjendislegen Drew Pinsky er det stjernenes egoisme som gjør at de skiller seg hyppigere enn andre.

- De som ønsker å bli kjendiser har ofte mange traumer, forsvarsstrategier og sans for drama, og det er egenskaper som ofte ikke gjør seg i et forhold. I tillegg lever de i ulike verdener og er borte fra hverandre over lengre tid. Mange er svært narsissistiske og vet ikke hvordan de skal ta vare på hverandre, sier Dr. Drew til Access Hollywood.

Forfatteren Garth Sundem har forsket på kjendisekteskap og mener ikke det er selve berømmelsen, men type berømmelse som avgjør om ekteskapet overlever. Ifølge Sundem har forholdene liten sjanse for å overleve dersom kjendisene blir omtalt i skandalepublikasjoner som National Enquirer.

- Det er tabloid berømmelse som dømmer ekteskapsstatistikken. Katie Holmes var nevnt mye i Enquirer, men hun hadde dobbelt så mange treff i New York Times, sier forfatteren til Huffington Post.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Til slutt fikk hun nok av utroskapen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer