Nå venter den tidligere livvakten bare på at Michael Jacksons mor Katherine (80) skal bli for gammel for foreldreansvaret...

FIKK OPRAH-BESØK: Det skal ha stukket i hjertene hos de angivelige biologiske fedrene til Paris (med ryggen til) og Blanket da de så barna på «Oprah». Fra venstre: Jo Jackson (stående), Prince Michael og Katherine Jackson. Foto: All Over Press
FIKK OPRAH-BESØK: Det skal ha stukket i hjertene hos de angivelige biologiske fedrene til Paris (med ryggen til) og Blanket da de så barna på «Oprah». Fra venstre: Jo Jackson (stående), Prince Michael og Katherine Jackson. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Halvannet år etter Michael Jacksons tragiske bortgang, som gjorde tre barn foreldreløse ettersom de respektive mødre er ute av bildet, truer nå popkongens tidligere livvakt og venn med å gå rettens vei for å få foreldreretten til yngstemann i søskentrioen, lille Blanket (8).

Matt Fiddles er nemlig ikke i det minste tvil om ast han er far til guttungen. Nå vil han kreve en DNA-test, og så søke foreldreretten for Blanket så fort Michael Jacksons mor Katherine blir for gammel for oppgaven som forelder for de unge barnebarna.

Det skriver The Sun.

Fiddles hevder at han donerte sæd til Michael Jackson for ni år siden, mot betaling.

Også en annen venn av Michael Jackson, den britiske skuespilleren Mark Lester, hevder han ga sæd til popkongen. Lester hevder han er far til Paris.

Begge de to angivelige biologiske fedrene forteller at de var en del av barnas liv inntil Michael Jackson døde. Men Katherine Jackson ønsker ikke at barna skal ha kontakt med dem lenger.

Ingen har så langt krevd farskap til elstemann, Prince Michael Jackson I.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sykdommen sprer seg på Michaels sønns hud