- Jeg kjente Erland i 47 år og han er en stor del av mitt liv, sier Liv Ullmann.

SAVNER SIN GODE VENN: Liv Ullmann er Norges største filmpersonlighet, og har også et stort navn i internasjonal film. I februar mistet hun en av sine nærmeste kolleger og venner, svenske Erland Josephson. Foto: Seher.no / Anders Myhren
SAVNER SIN GODE VENN: Liv Ullmann er Norges største filmpersonlighet, og har også et stort navn i internasjonal film. I februar mistet hun en av sine nærmeste kolleger og venner, svenske Erland Josephson. Foto: Seher.no / Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 25. februar i år døde den legendariske svenske skuespilleren Erland Josephson, 88 år gammel.

Josephson hadde da vært en markant skikkelse i svensk og skandinavisk film i over 60 år. To av de siste filmene Josephson med virket i var Liv Ullmanns i «Troløs» fra 2000 og Ingmar Bergmans «Saraband» fra 2003, der han spilte en av hovedrollene og Liv Ullmann spiltre den andre.

Denne uken besøkte den norske filmregissøren og to ganger Oscar-nominerte skuespillerinnen Filmhuset i Stockholm for å minnes Erland Josephson.


– Jeg savner å kunne ringe ham og få råd. Jeg kjente Erland i 47 år og han er en stor del av mitt liv, sier Liv Ullmann til svenske Aftonbladet.

Liv Ullmann er blitt 73 år gammel, men tar nå likevel fatt på et nytt stort filmprosjek
t, som regissør for en irsk storfilm med store internasjonale navn på rollelisten.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ullmann-film kåret til tidenes mest urovekkende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer