OPPSØKER HJELP: Aylar skal i dag kontakte klarsynte for å få hjelp til å finne sin kjære hund, Siba.  Foto: FameFlynet
OPPSØKER HJELP: Aylar skal i dag kontakte klarsynte for å få hjelp til å finne sin kjære hund, Siba. Foto: FameFlynetVis mer

Ingen spor etter Aylars savnede hund! De leter med stor styrke.

SEOGHØR.NO:  I går kunne SeogHør.no avsløre at Aylar Lies (29) chihuahua, Siba, hadde forsvunnet fra hundehotellet Kennel L'Mygan søndag. Først mandag fikk Eurojackpot-programlederen beskjed om at sin kjære chihuahua var forsvunnet. 

- Jeg ble informert om dette først nå og er på vei for å lete. Hun er ukjent i distriktet og har ikke halsbånd. Hun stakk av fra Kutorvet like ved Glesne kirke og håper hun fortsatt befinner seg i området. Jeg lover 20 000 kroner i dusør til den som finner henne. Politiet er varslet. Hun lyder navnet Siba, men er en veldig skremt frøken, skriver Aylar på Instagram.


Da Se og Hør kommer i kontakt med Aylar er hun fortsatt ute og leter etter sin kjærehund
- Jeg frykter det verste. Siba er sikkert sulten og hun er også veldig redd. Det er mye rovdyr i området. Vi kommer til å lete hele kvelden om vi må. Hvis noen har sett noe så ta kontakt. Jeg er veldig glad i hunden min, sier TV-profilen. 

Sent mandags kveld forteller Aylar til SeogHør.no at hunden fortsatt ikke er kommet til rette.

- Lett i ni timer i dag. Ingen spor. Setter i gang klarsynte og sporhunder på saken i morgen, skriver i en tekstmelding.  


Hunden ble kjøpt for et halvt års tid siden. Da hadde den blitt mishandlet og var i elendig forfatning. 


Se og Hør var i kontakt med Aylar tirsdag ettermiddag. Da hadde hun fortsatt ikke funnet sin kjære hund. 

- Nitrogruppen, søkehunder, flere frivillige og klarsynte har lett fra morgen til kveld i to døgn nå. Vi gjør det vi kan for å finne henne.