63-åringen viste fram badekroppen

Årevis med konserter har holdt Bruce Springsteen i toppform.

VELTRENT: Bruce Springsteen holder alderen på avstand med jevnlig trening. På badeferie på Mallorca viste han muskler i vannet.  Foto: FameFlynet Sweden
VELTRENT: Bruce Springsteen holder alderen på avstand med jevnlig trening. På badeferie på Mallorca viste han muskler i vannet. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I over 40 år har Bruce Springsteen vært «The Boss» på scenen, og det ser virkelig ut til at alle de krevende opptredenene har gitt resultater. Ikke bare er sangeren en av verdens mest rike og berømte, han har også beholdt formen. 

Nylig var Springsteen på ferie i Mallorca der han leide en stor yacht og tok med familien på badeferie. Bruce badet iført en hvit shorts og viste at han fortsatt er i svært god form. Superstjernen benyttet også anledningen til å trene og prøvde seg på paddelboarding. 

Sammen med kona Patti tilbrakte rockeren noen dager i Porto Cervo i Italia før han satte kursen mot den spanske øya. 

Springsteen er opptatt av å holde seg i form og løfter vekter omtrent tre ganger i uken, samt jogger fem til seks ganger i uken. I tillegg følger sangeren en streng vegetardiett. 

- Han har nesten den samme fysikken som da jeg møtte ham da vi var 15 år gamle. Jeg er ikke i nærheten en gang, har bandkollega og Norgesvenn Steven Van Zandt fortalt til The New Yorker. 


Også ute på turné sørger 63-åringen, som er kjent for sine lange konserter, for å holde seg i form. De siste ti årene har han besøkt treningssenteret Elixia på Majorstua når han har vært i Norge.

LES OGSÅ: Skryter av Norge 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer