«60 minutes»-kongen døde etter operasjon

Andy Rooney er død 92 år gammel.

I GODT SELSKAP: Her er «60 Minutes»-legenden Andy Rooney (midten) avbildet sammen med den verdenskjente forfatteren Kurt Vonnegut (t.v) og senator John McCain (t.h) under prisutdelingen til The Writers Guild of America East i New York i 2004. Foto: All Over Press
I GODT SELSKAP: Her er «60 Minutes»-legenden Andy Rooney (midten) avbildet sammen med den verdenskjente forfatteren Kurt Vonnegut (t.v) og senator John McCain (t.h) under prisutdelingen til The Writers Guild of America East i New York i 2004. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Andy Rooney (92) sluttet som fast essayist i «60 Minutes» etter 32 år. Men pensjonisttilværelsen ble dessverre kortvarig for mannen med de sterke meningene, og den lune måten å prate på. Fredag denne uken døde han etter en operasjon.

Det er CBS, kanalen han har jobbet for i alle år, som selv melder om deres kjære programleders bortgang

- Det er en trist dag for «60 Minutes» og alle oss andre her på CBS News. Det er vanskelig å skulle forestille seg å ikke ha Andy rundt oss lenger. Han elsket livet, og han levde det på sine egne premisser. Vi vil savne ham veldig, sier «60 Minutes»-produser Jeff Fager.

Den populære kommentatoren startet sin karriere som krigsreporter under 2.verdenskrig, og var en av de første journalistene som besøkte konsentrasjonsleirene da krigen tok slutt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Idol-debuterte ved mammas side  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer