HJELMEN KUNNE REDDET HENNE: Folk ved skiutleien i alpinbakken forteller nå at Natasha Richardson sa nei til å kjøre med hjelm. Her er Natasha sammen med sin ektemann Liam Neeson. Foto: All Over Press
HJELMEN KUNNE REDDET HENNE: Folk ved skiutleien i alpinbakken forteller nå at Natasha Richardson sa nei til å kjøre med hjelm. Her er Natasha sammen med sin ektemann Liam Neeson. Foto: All Over PressVis mer

60 kroner kunne reddet Natashas liv

- Vi er knust over at vi ikke gjorde mer for å overtale henne...

SEHER.NO: Natasha Richardson sa nei til å leie en hjelm til 60 kroner da hun leide skiutstyr i Canada, før hun skulle på den fatale skiundervisningen.

Den kunne ha reddet livet til skuespilleren, som døde tidligere denne uken av hodeskadene hun fikk etter at hun falt.

- Vi er knust over at vi ikke gjorde mer for å overtale henne om å ha på seg hjelm.

- En hjelm ville ha kostet henne bare 60 kroner. Alle skikjørere oppfordres til å bruke hjelm, spesielt nybegynnere som Natasha. Men det er ikke påbudt og de kan alltid si nei, sier en av de som jobbet på skiutleiet ved Mont Tremblant til The Sun.

- Jeg husker Natasha kom inn i butikken før skitimen. Hun virket humørfyllt, og var ekstremt pen. Hun sa at hun ikke var noen god skikjører og at hun var litt nervøs. Hun snakket med andre butikkansatte og de tilbød henne hjelm, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Moren tok farvel med vuggesang