55, feit og ferdig?

Det er ikke lett å være Kirstie Alley. Nå er problemene tilbake.

NAM: En sjokolade gikk ned på høykant da Kirstie Alley nylig besøkte butikken. Foto: Stella Pictures
NAM: En sjokolade gikk ned på høykant da Kirstie Alley nylig besøkte butikken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Da en 120 kilo stor Alley foreslo ovenfor tv-selskapet Showtime at det hadde vært morsomt å lage en realityserie om en feit skuespillerinne, altså henne, bet de på.

Kort tid etter kunne seere verden over snart følge Kirsties humoristiske, men desperate, kamp mot kiloene i serien "Fat Actress".

20 kilo forsvant kjapt,  og hun kom stadig med humoristiske utsagn om hvordan livet egentlig hadde vært som overvektig; ”Jeg var virkelig lei av ord som ”pluss-størrelse”, ”rund” og ”stor”. Jeg tenkte, ”kom igjen, vi er feite!”, lo hun.

Nå  er det på'an igjen. Kirstie måtte i sommer be bestevennen John Travolta om slankehjelp, for de 20 kiloene er på full fart tilbake.

Hun har innsett at hun nok aldri ville klare å holde seg unna kjøleskapet og favorittsjappa IN-N-OUtT Burger i Los Angeles uten hjelp. - Dete er en kamp. Jeg hater dette. Jeg hater det virkelig, uttalte Alley nylig ...

Se bildene av Kirsties hunger - etter både mat, berømmelse og anonymitet - til høyre!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer