Halle Berry:

53-åringen delte skrytebilde

- Endelig har jeg synlige magemuskler!

FEIENDE FLOTT: Halle Berry holder seg utrolig godt for alderen. Her er hun avbildet på «John Wick: Chapter 3»-premieren i New York tidligere i år. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FEIENDE FLOTT: Halle Berry holder seg utrolig godt for alderen. Her er hun avbildet på «John Wick: Chapter 3»-premieren i New York tidligere i år. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Halle Berry (53) har utvilsomt en travel timeplan i disse dager. I tillegg til å være alenemor for barna Nahla (11) og Maceo (6), er hun i full sving med innspillingen av filmen «Bruised» hvor hun både har hovedrollen og debuterer som regissør.

Berry spiller MMA-fighteren Jackie, og har ligget i hardtrening i åtte måneder for å komme i form til rollen. Og den dedikerte treningen har virkelig gitt resultater.

Nylig publiserte nemlig Oscar-vinneren et bilde av seg selv på Instagram hvor hun viser frem sin flotte fysikk, og hun legger ikke skjul på at hun selv er svært stolt av egen prestasjon.

«Det finnes ikke noen bedre følelse enn å sette seg et mål for så å knuse det. Et av målene mine for filmen var å få synlige magemuskler. Og i dag, så har jeg endelig fått det. Det føles helt uvirkelig!» skriver hun blant annet i innlegget.

Videre oppfordrer Berry sine nesten seks millioner følgere til å sette egne fitnessmål, og hun mener de kan legge lista høyere enn hva de egentlig tror de klarer.

«Legger fra meg smultringene»

«Det er ikke lett arbeid, men resultatet er verdt vært eneste sekund», hevder hun i innlegget hvor hun viser frem sin veltrente mage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer