Halle Berry:

53-åringen delte skrytebilde

- Endelig har jeg synlige magemuskler!

FEIENDE FLOTT: Halle Berry holder seg utrolig godt for alderen. Her er hun avbildet på «John Wick: Chapter 3»-premieren i New York tidligere i år. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FEIENDE FLOTT: Halle Berry holder seg utrolig godt for alderen. Her er hun avbildet på «John Wick: Chapter 3»-premieren i New York tidligere i år. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Halle Berry (53) har utvilsomt en travel timeplan i disse dager. I tillegg til å være alenemor for barna Nahla (11) og Maceo (6), er hun i full sving med innspillingen av filmen «Bruised» hvor hun både har hovedrollen og debuterer som regissør.

Berry spiller MMA-fighteren Jackie, og har ligget i hardtrening i åtte måneder for å komme i form til rollen. Og den dedikerte treningen har virkelig gitt resultater.

Nylig publiserte nemlig Oscar-vinneren et bilde av seg selv på Instagram hvor hun viser frem sin flotte fysikk, og hun legger ikke skjul på at hun selv er svært stolt av egen prestasjon.

«Det finnes ikke noen bedre følelse enn å sette seg et mål for så å knuse det. Et av målene mine for filmen var å få synlige magemuskler. Og i dag, så har jeg endelig fått det. Det føles helt uvirkelig!» skriver hun blant annet i innlegget.

Videre oppfordrer Berry sine nesten seks millioner følgere til å sette egne fitnessmål, og hun mener de kan legge lista høyere enn hva de egentlig tror de klarer.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

«Legger fra meg smultringene»

«Det er ikke lett arbeid, men resultatet er verdt vært eneste sekund», hevder hun i innlegget hvor hun viser frem sin veltrente mage.

Og tilbakemeldingene fra fansen har ikke latt vente på seg etter at bildet ble publisert.

- Seriøst, Halle. Du og magemusklene dine motiverte akkurat livskiten ut av meg. Det er tydelig at du trener hardt og regelmessig; for en inspirasjon du er. Tusen takk, skryter en bruker.

- Nå legger jeg fra meg smultringene, innrømmer en annen.

- Hvor gøy er det ikke å vinne over alderen din? Fortsett å gjøre en fantastisk jobb.

- Magemusklene dine ser fenomenale ut, skrytes det.

- Fremdeles helt nydelig! Du har ikke mistet noe på veien, Halle.

- Jeg har virkelig lyst på slike magemuskler. Men alt arbeidet bak, huff! Du ser fantastisk ut, mener en.

- Du er en inspirasjon!!! kommenteres det.

«HALLA BERRY»: Når man legger ut drøye bilder på Instagram, blir det fort tema når man gjester James Corden Show. Vis mer

«Mitt livs beste form»

Halles superkropp har ikke kommet over natten. Skuespilleren har alltid vært opptatt av å holde seg i form og spise sunt, og før hun begynte innspillingen av «Bruised», jobbet hun på «John Wick: Chapter 3 - Parabellum».

Action-thrilleren, hvor hun blant annet spiller mot Keanu Reeves (55), hadde premiere i mai, og også til denne filmen lå hun i beinhard trening.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I vår fortalte tobarnsmoren at filmens regissør, Chad Stahelski (51), som tidligere jobbet som stuntman, presset henne til de ytterste grenser.

- Han har fått meg i mitt livs beste form. Disse folka har trent meg så hardt. Jeg har aldri trent så hardt i hele mitt liv for den lille karakteren i filmen, sa hun til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

- Jeg har aldri tidligere i livet vært i bedre form mentalt og fysisk, og alt er takket være at jeg får jobbe med de beste av de beste. Det har jeg høstet fantastiske goder av, la hun til.

Vanskelig kjærlighetsliv

I dag er Halle Berry er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og hun har blitt hyllet for sine prestasjoner på det store lerretet med en rekke gjeve priser.

I 2001 skrev hun historie da hun som første mørke kvinne vant Oscar for «Beste kvinnelige skuespiller» for sin opptreden i «Monster's Ball».

Men selv om 53-åringen har en solid karriere å slå i bordet med, så har hun ikke hatt det like lett på det personlige plan.

Halle har vært gift tre ganger, og har to barn med to forskjellige menn. Tidligere har hun åpnet seg opp om skilsmissene.

- Jeg har lært å håndtere at jeg har tre mislykkede ekteskap bak meg, men det har ikke vært lett. Spesielt ikke når det er barn involvert. Som kvinner går vi inn i ekteskap med den tro om at det vil vare livet ut og at mannen er prinsen vår på en skinnende hest. Det var det eventyr lærte meg som barn. I dag er jeg ganske imot eventyr.

- Men vi går inn i ekteskapet med dette håpet, så når det faller sammen føles det som et stort feilgrep og en enorm skuffelse. Jeg har ofte følt meg skyldig og ansvarlig. Jeg har lidd meg gjennom mye smerte og angst, fortalte hun i 2017, ifølge Entertainment Tonight.

Vis mer

LES OGSÅ: - Redigerte hun virkelig rumpa mindre?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer