FORFULGT: Cyrus har de siste månedene blitt forfulgt av en 53 år gammel mann som hevder hun har sendt ham hemmelige beskjeder... Foto: All Over Press
FORFULGT: Cyrus har de siste månedene blitt forfulgt av en 53 år gammel mann som hevder hun har sendt ham hemmelige beskjeder... Foto: All Over PressVis mer

53-åring arrestert for å forfølge Miley (16)

Miley skal ha sendt ham hemmelige beskjeder gjennom TV-serien...

SEHER.NO: Miley Cyrus (16) har blitt verdensstjerne med suksesserien "Hannah Montana", og den unge skuespillerinnen har fått fans over hele verden.

Mens de fleste fans nøyer seg med en autograf eller et bilde, finnes det de som simpelthen ikke klarer å holde seg unna sitt store idol.

Ifølge TMZ er 53 år gamle Mark McLeod nå arrestert for andre gang etter å ha forfulgt "Disney"-stjernen Miley Cyrus.

Ifølge nettstedet skal McLeod tidligere ha hevdet at Miley skal ha sendt ham hemmelige beskjeder gjennom TV-serien sin, og nå er 53-åringen arrestert i Georgia etter å ha forsøkt å komme i kontakt med stjernen.

McLeod ble senest i juni bedt om å holde seg unna Miley. Da fortalte den forstyrrede mannen politiet at ingen kunne hindre han og den unge stjernen i å være sammen... Politiet arresterte også da McLeod, slik at han ble holdt unna Cyrus.

Cyrus spiller i disse tider inn sin nye film, "The Last Song" i Georgia, og mannen skal ha dukket opp på settet og forsøkt å komme i kontakt med 16-åringen, før han så ble arrestert igjen.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Jeg elsker dem begge!