51-åringen giftet seg med 16-åring!

- Vi støtter ekteskapet fullt og helt, sier moren til Courtney Alexis Stodden, som har giftet seg med skuespiller Doug Hutchison.

GIFT MED FORELDRENES VELSIGNELSE: 16 år gamle Courtney Alexis Stodden har giftet seg med Doug Hutchison. Det synes foreldrene hennes er helt topp. Foto: All Over Press
GIFT MED FORELDRENES VELSIGNELSE: 16 år gamle Courtney Alexis Stodden har giftet seg med Doug Hutchison. Det synes foreldrene hennes er helt topp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 51 år gamle skuespilleren Doug Hutchison har giftet seg med en 16 år gammel sanger, Courtney Alexis Stodden.

- Vi støtter ekteskapet fullt og helt. Doug er en fantastisk mann og vi elsker ham, sier Courtneys mor Krista Stodden til RadarOnline.com.

Doug Hutchison gjorde stor suksess som usympatisk fangevokter i filmen «Den grønne mil», der han spilte med Tom Hanks. Men han har også spilt i serier som «The X-Files», «Lost» og «24». Nylig avslørte han bryllupet på sin egen blogg.

- Vi ble mann og hustru fredag 20. mai klokka 12 i The Little Chapel of Flowers i Las Vegas. Mr. Og Mrs. Hutchison bor sammen i deres hjem i Hollywood Hills med sine små valper, Everette og Tuna, skriver skuespilleren selv.

Fordi hans utkårede er så ung, måtte en av foreldrene skrive under på at ekteskapet var godkjent. Courtneys far er 47 år, og dermed fire år yngre enn sin egen svigersønn, men heller ikke han har noe imot å ha skuespilleren i familien.

- Alle foreldre kan bare be om å få en slik mann til sin datter, sier han.

Og moren avslører mer enn det.

- Courtney var jomfru da hun giftet seg med Doug. Hun er en god, kristen jente, sier Krista, som legger til at Hutchison er den «snilleste mannen hun har møtt i sitt liv».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjønnheten holdt godt på 33 år eldre Ronnie 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer