«Fifty Shades Darker»:

«50 Shades»-stjernenes sexscene fikk en uventet avslutning

- Jeg blir alltid fristet til å få Dakota til å le.

RYAN-AIR: "It's like a Ryanair flight, when a Ryanair flight lands." - sier Jamie Dornan etter å ha fortalt hvordan han tuller med motstpiller Dakota Johnson for å gjøre sex-scenene mindre kleine. The Graham Norton Show vises på BBC, fredager kl. 23:00 Video: BBC Vis mer
Publisert

I oppfølgeren til suksessfilmen «Fifty Shades of Grey», «Fifty Shades Darker», følger man de sadomachosistiske eventyrene til Anastasia Steele (Dakota Johnson) og Christian Grey (Jamie Dornan).

Da Dornan nylig ble intervjuet på «The Graham Norton Show» avslørte han imidlertid at stemningen ikke alltid var spesielt erotisk på filmsettet.

- Jeg blir alltid fristet til å få Dakota til å le. Noen ganger, for eksempel når vi liksom skal få orgasme, skriker jeg «dudududu», avslørte han, til latter fra salen.

Filmserien er basert på de erotiske romanene til forfatter E. L. James.

Lyden, som du kan høre i videoen i toppen av saken, minner mye om lyden et Ryanair fly spiller av når det lander. E! Online skriver også at lyden minner om noe som brukes i amerikansk fotball.

GOD STEMNING: Dakota Johnson og Jamie Dornan har hittil spilt i to «Fifty Shades»-filmer sammen. Np røper Jamie at han ofte prøver å få Dakota til å le på settet. Her er de på «Fifty Shades Darker»-premieren i London 9. februar. Foto: Joel Ryan/Invision/AP/ NTB scanpix
GOD STEMNING: Dakota Johnson og Jamie Dornan har hittil spilt i to «Fifty Shades»-filmer sammen. Np røper Jamie at han ofte prøver å få Dakota til å le på settet. Her er de på «Fifty Shades Darker»-premieren i London 9. februar. Foto: Joel Ryan/Invision/AP/ NTB scanpix Vis mer

Dornan avslører i samme intervju at det sannsynligvis er flere sexscener i denne filmen enn i forgjengeren. Både han og Johnson spilte i den forrige, og det å simulere sex har for de to blitt en del av hverdagen.

Røpet egne vaner

I februarutgaven av magasinet GQ, der Dornan pryder forsida, tar den irske skuespilleren avstand fra Greys seksuelle preferanser.

I tillegg åpner han opp om sine egne.

- Jeg hadde aldri sett noen form for S&M-sex før dette (filmene). Jeg hadde ingen interesse av å utforske den verdenen, forteller han i intervjuet.

MØRKERE: Februar 2017 kommer Fifty Shades Darker på kino. Se den nye traileren her. Video: Universal Pictures UK Vis mer

Videre understreker Dornan, som er gift med den britiske skuespillerkollegaen Amelia Warner (34), at det rett og slett ikke er «hans kopp te».

- Men jeg har et åpent sinn, og dømmer ingen. Seksuell nytelse kan oppnås på en million forskjellige måter, og det er opp til hver enkelt å bestemme hva som passer best.

Gjorde research

I forbindelse med filmingen av forrige «Fifty Shades»-film i rekka, lot ikke produksjonen noe være overlatt til tilfeldighetene. Til ELLE i 2014 fortalte Dornan at han selv oppsøkte nye steder for å få et innblikk i hvordan S&M-miljøet egentlig er.

Blant annet var han innom en såkalt sexhule for å forstå hva det hele handlet om.

- Jeg dro dit. De ga meg en øl og gjorde sitt. Jeg så en dominant med to av sine underdanige, forteller stjerna, og fortsetter:

- Jeg tenkte bare: «Kom igjen folkens, jeg vet jeg ikke betaler for dette, men jeg forventer et show». Det var en interessant kveld.

At besøket satte sine spor hos Dornan, er det liten tvil om.

- Da jeg kom hjem til kona og min nyfødte baby, måtte jeg ta en lang dusj før jeg rørte dem igjen, forklarer han.

LES OGSÅ: - Gikk på fylla fra jeg var 12 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer