«Fifty Shades Darker»:

«50 Shades»-stjernenes sexscene fikk en uventet avslutning

- Jeg blir alltid fristet til å få Dakota til å le.

RYAN-AIR: "It's like a Ryanair flight, when a Ryanair flight lands." - sier Jamie Dornan etter å ha fortalt hvordan han tuller med motstpiller Dakota Johnson for å gjøre sex-scenene mindre kleine. The Graham Norton Show vises på BBC, fredager kl. 23:00 Video: BBC Vis mer
Publisert

I oppfølgeren til suksessfilmen «Fifty Shades of Grey», «Fifty Shades Darker», følger man de sadomachosistiske eventyrene til Anastasia Steele (Dakota Johnson) og Christian Grey (Jamie Dornan).

Da Dornan nylig ble intervjuet på «The Graham Norton Show» avslørte han imidlertid at stemningen ikke alltid var spesielt erotisk på filmsettet.

- Jeg blir alltid fristet til å få Dakota til å le. Noen ganger, for eksempel når vi liksom skal få orgasme, skriker jeg «dudududu», avslørte han, til latter fra salen.

Filmserien er basert på de erotiske romanene til forfatter E. L. James.

Lyden, som du kan høre i videoen i toppen av saken, minner mye om lyden et Ryanair fly spiller av når det lander. E! Online skriver også at lyden minner om noe som brukes i amerikansk fotball.

Dornan avslører i samme intervju at det sannsynligvis er flere sexscener i denne filmen enn i forgjengeren. Både han og Johnson spilte i den forrige, og det å simulere sex har for de to blitt en del av hverdagen.

Røpet egne vaner

I februarutgaven av magasinet GQ, der Dornan pryder forsida, tar den irske skuespilleren avstand fra Greys seksuelle preferanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer