- 50 prosent sjanse for at han trekker seg

«Skal vi danse»-stjernen Anders jacobsens skjebne kan avgjøres fredag.

PREGET: - Anders har lyst til å fortsette selv, men han er tross alt nyoperert. Vi besøkte ham torsdag, og han er selvfølgelig preget etter operasjonen, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no. Foto: Stella Pictures
PREGET: - Anders har lyst til å fortsette selv, men han er tross alt nyoperert. Vi besøkte ham torsdag, og han er selvfølgelig preget etter operasjonen, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at det tidligere hoppesset Anders Jacobsen (26) har blitt innlagt på sykehus på grunn av vedvarende smerter i magen. Torsdag skrev Seher.no at magesmertene skyldtes en blindtarmbetennelse, og at «Skal vi danse»-stjernen onsdag ettermiddag hadde vært gjennom en operasjon.

Det tar tid å komme seg til hektene etter en operasjon som den Anders Jacobsen nylig var igjennom. Ifølge Helsenett er man ute av sykehuset to-tre dager etter en operasjon, mens man først er tilbake i full aktivitet etter tre-fire uker.

Foreløpig er det også lite nytt å melde om 26-åringens tilstand. Fra TV 2-hold tør man heller ikke love at han i det hele tatt blir å se på parketten videre utover høsten.

- Han har lyst til å fortsette selv, men han er tross alt nyoperert. Vi besøkte ham torsdag, og han er selvfølgelig preget etter operasjonen. Sjansen er 50 prosent for at han fortsetter i «Skal vi danse» og 50 prosent for at han ikke stiller på parketten på lørdag. Vi tar en time av gangen, forteller presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no.

- Kan det bli tatt en avgjørelse i dag?

- Ja, det kan bli tatt en avgjørelse i dag, bekrefter hun.

Onsdag uttalte Unn Grethe Berge til Seher.no at det er lite sannsynlig at kanalen henter tilbake Inger Lise Hansen, som røk ut av programmet lørdag, dersom Anders Jacobsen ikke blir friskmeldt.

- Når det gjelder Inger Lise og denne uken er det jo bare to dager igjen til sending, så det er vel lite sannsynlig at en slik løsning hadde vært god - verken for Inger Lise eller programmet, sa hun da.

Fortsatt vet TV 2 lite om hva som vil skje dersom Jacobsen trekker seg fra programmet.

- Ingenting er avgjort ennå. Vi ser på ulike muligheter, er alt Unn Grethe Berge vil si om akkurat det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jacobsen ble operert onsdag  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer