50 Cent til Lørenskog i dag

Rapperen Curtis «50 Cent» Jackson skal promotere sitt siste produkt.

TIL NORGE: Tirsdag kveld er 50 Cent i Oslo for å promotere hodetelefoner han selv har vært med å designe.  Foto: All Over Press
TIL NORGE: Tirsdag kveld er 50 Cent i Oslo for å promotere hodetelefoner han selv har vært med å designe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld kommer 50 Cent (37) til Lørenskog. Den verdensberømte rapperen tar turen til Elkjøp for å promotere sine nye hodetelefoner SMS by 50 Cent. 

Allerede flere timer før rapperen melder sin ankomst har fans stilt seg i kø for å få signert hodetelefoner. 

- Musikk er min lidenskap og det var viktig for meg å skape produkter som gir lytterne en førsteklasses lydopplevelse. Jeg er stolt av produktene fra SMS Audio og jeg er sikker på at nye produkter som kommer vil fortsette å imponere, sier 50 Cent ifølge Elkjøps hjemmeside. 

50 Cent har flere ganger gjestet Norge, og har til og med spilt inn musikk her. 

Artisten, som egentlig heter Curtis Jackson, har blitt en av verdens mestselgende rappere etter at han i 2003 ga ut albumet «Get Rich or Die Tryin'» med superhiten «In da Club». Han har også en suksessfull filmkarriere. 

Tidligere i sommer havnet 37-åringen på sykehus etter et bilkrasj i New York, men han skal nå være i fin form.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus etter bilkrasj  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer