50 Cent fikk norsk lusekofte

Nå kan rapperen holde varmen på gaten i New York.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld var rapperen Curtis «50 Cent» Jackson (37)  på Elkjøp i Lørenskog for å promotere egendesignede hodetelefoner «SMS by 50 Cent». Mange hundre fans hadde møtt opp og superstjernen hadde selvsagt med seg flere svære livvakter. 

- Tusen takk, den var kjempefin, sa rapperen da Se og Hørs reporter overrakte ham den varme gaven.

Genseren kan komme godt med i artistens hjemby New York, der han ofte besøker sin bestemor som han vokste opp sammen med.  

Flere hundre nordmenn ventet mange timer ute i regnet for å sikre seg signaturen til sitt store idol. 50 Cent tok seg god tid til å hilse på og prate med fansen.

- Jeg vil takke alle som har kommet hit i dag. Dette er veldig spennende for meg. SMS Audio gir deg sjansen til å høre musikk slik den bør høres. Dere får høre det jeg hører i studio. Jeg koser meg veldig her, sa rapperen til fansen.  

Les mer i Se og Hør Weekend! 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Min feil at bryllupet er avlyst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer