LYKKELIGE: Dordi Nordby og Camilla Holth ble søndag foreldre til en liten jente. Foto: Privat
LYKKELIGE: Dordi Nordby og Camilla Holth ble søndag foreldre til en liten jente. Foto: PrivatVis mer

50 år og nybakt mamma

– Jeg er veldig lykkelig, sier curlingdronning Dordi Nordby.

SEOGHØR.NO: – Jeg er veldig lykkelig, sier Dordi Nordby (50) til Se og Hør.

Søndag ble hun mamma etter at hennes samboer gjennom mange år, Camilla Holth (35) fødte en velskapt baby på 3625 gram og 53 centimeter.

- Hun kom to dager etter termin, og Camilla holdt på lenge. Det var veldig intenst, forteller Dordi, som kaller seg selv «mamsen».

Datteren har fått navnet Agathe Caroline – og er oppkalt etter Dordi, som egentlig heter Dordi Agathe.

- Det er ingen hemmelighet at vi har vært på Storkklinikken i Danmark og fått kunstig befruktning. Det har vært en god opplevelse, og de var veldig profesjonelle, forteller Dordi til Se og Hør.

I OL: Dordi (t.v.) og samboeren Camilla Holth (t.h.) spilte sammen på det norske curlinglandslaget i OL i Torino i 2006. Foto: Andreas Fadum
I OL: Dordi (t.v.) og samboeren Camilla Holth (t.h.) spilte sammen på det norske curlinglandslaget i OL i Torino i 2006. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Curlingprinsesse

Dordi er Norges ubestridte curlingdronning. Hun la opp i 2007, etter å ha vunnet alt i fra to VM-gull, to EM-gull, og sølv og bronse fra to ulike OL.

Også Dordis samboer, Camilla Holth, er blant landets beste curlingspillere, og har blant annet deltatt i OL i 2002 og 2006, hvor de spilte sammen.

- Hvis ikke hun blir curlingprinsesse, så blir ingen det, sier de nybakte foreldrene, som gleder seg til å bli curlingforeldre.

- Hva er det beste med å bli foreldre i voksen alder?

- Nå har jeg langt mer tid, og vi kan konsentrere oss om det. Før var det bare curling og reiser, nå går vi «all in», sier Dordi.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.