- 5-åringen har sko verdt 900.000 kroner

Suri Cruise insisterer på å kun gå i høye hæler.

HØYE HÆLER: Katie Holmes' og Tom Cruises datter insisterer på å gå med høye hæler, selv på stranden. Foto: All Over Press
HØYE HÆLER: Katie Holmes' og Tom Cruises datter insisterer på å gå med høye hæler, selv på stranden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tom Cruise og Katie Holmes' fem år gamle datter Suri har en designersko-samling som er verdt over 900.000 kroner.

Den fem år gamle datteren til Tom Cruise og Katie Holmes har flere par høyhælte sko spesiallaget for henne, og allerede har hun favorittdesignere.

- Hun er en stor fan av Marc Jacobs, og har flere sko som er skreddersydd til henne. Og hvis de ikke kom med en hæl, fikk Katie sendt dem tilbake, slik at de ble redesignet for Suri. Katie bestilte et par «Louboutins» for Suri for en stund siden, sier en kilde til britiske Star Magazine ifølge Contactmusic.com.


Det hevdes at Suri insisterer på å kun gå i høye hæler og hennes berømte far innfrir gjerne hennes ønsker i klesveien.

- Tom elsker å se sin lille jente kledd opp så jentete og søt. Han oppfordrer henne til å pynte seg i kjoler og små hæler. Han sier Suri vil vokse opp å bli like moderne som Katie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mor og datter på stranden i høye hæler

STRENGE KRAV: Suri er bare fem år gammel, men det hevdes hun er svært bestemt når det kommer til klærne hun går i. Foto: All Over Press
VOKSEN STIL: Til å bare være fem år, har Suri en voksen klesstil. Foto: All Over Press
FAN: Det hevdes Suri er en stor fan av Marc Jacobs. Foto: All Over Press
VELGER FORELDRENES ANTREKK: Ifølge Star Magazine er lille Suri med på å velge ut foreldrenes klær. Foto: All Over Press