Don McLean og Paris Dylan:

48 år yngre kjæreste: - Gal etter henne

Den verdenskjente artisten finner tid til å pleie kjærligheten mens han er på turné.

TURTELDUER: Kjæresteparet ble sett sammen bare timer før McLean skulle på scenen. Foto: KIERAN / SplashNews.com / NTB
TURTELDUER: Kjæresteparet ble sett sammen bare timer før McLean skulle på scenen. Foto: KIERAN / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Don McLean (76) ble observert med den 48 år yngre kjæresten sin, Paris Dylan (28) i Manchester nylig. «American Pie»-sangeren skulle opptre samme kveld i Bridgewater Hall og benyttet timene før til å utforske byen sammen med sin kjære, skriver Daily Mail.

Den amerikanske artisten er for tiden aktuell med en rekke konserter for å feire at det er hele 50 år siden «American Pie»-turneen. McLean skal etter planen besøke både Bergen og Oslo i løpet av oktober.

I MANCHESTER: Paret utforsket byen sammen, og det kan se ut som de fikk tid til litt shopping. Foto: KIERAN / Splash News / NTB
I MANCHESTER: Paret utforsket byen sammen, og det kan se ut som de fikk tid til litt shopping. Foto: KIERAN / Splash News / NTB Vis mer

Det ser nå ut til at sangeren har fått med seg kjæresten sin på turné. Turtelduene har vært sammen i hele fem år, og fant hverandre etter McLean skilte lag med ekskona Patrisha Shnier i 2016.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Kjærlighet er det viktigste

McLean har tidligere snakket varmt om Dylan og har blant annet kalt henne «den mest fantastiske personen» han noensinne har kjent, skriver People.

- Kjærlighet er det viktigste du kan ha, forklarte han den gang og fortsatte:

- Du må elske noen. Hat er en byrde. Det er bortkastet tid. Jeg elsker barna mine og jeg elsker kjæresten min. Jeg er gal etter henne.

Sangeren fortalte også i samme intervju at han tenker på kjæresten hver gang han synger låten «And I Loved You So».

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

- Jeg tenker på henne når jeg synger mange av sangene mine. Men jeg tenker på henne spesielt når jeg synger den sangen, avslørte han.

Paris Dylan er nå mest kjent som Don McLean sin kjæreste, men ble først kjent da hun deltok i realityprogrammet «Catfish» på MTV.

Der følger man håpløse romantikere som har funnet seg en sjelevenn på internett, men som av ulike grunner er usikre på om deres utkårede virkelig er den de utgir seg for å være.

Ser henne i fremtiden sin

Tidligere har McLean sagt at han drømmer om å pensjonere seg og trekke tilbake til en gård i Maine i USA og ikke snakke med noen. Overfor The Australian beskrev han dette ønsket som overveldende, og la ikke skjul på at Dylan var en del av drømmen.

- Hun skal være med meg, sa han.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

I samme intervju fortalte stjernen at han ikke er spesielt god på forhold, men at ting føles annerledes denne gangen.

- Nå er jeg med en fantastisk jente. Hun er annerledes enn meg, jeg er annerledes enn henne, og vi gir hverandre mye rom, forklarte han.

McLean har tidligere vært gift to ganger, sist med Patrisha Shnier. Da de skilte seg ble han arrestert og siktet for vold i nære relasjoner. Han erkjente straffskyld på fire av seks tiltalepunkter i en avtale med statsadvokaten, og unngikk fengselsstraff, skriver News.com.au.

LES OGSÅ: - Jeg er lei av de gamle mennene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer