47-åringen poserer som en tenåring

- Dette er du vel litt for gammel til å gjøre...

TRUTMUNN: Med trutmunn og solbriller poserer Demi Moore forførende foran baderomsspeilet. Dette er du vell litt for gammel til å gjøre, skriver DailyMail.
TRUTMUNN: Med trutmunn og solbriller poserer Demi Moore forførende foran baderomsspeilet. Dette er du vell litt for gammel til å gjøre, skriver DailyMail. Vis mer
SEHER.NO:  Filmstjernen Demi Moore (47) tok nylig bilder av seg selv i en pitteliten bikini, og postet dem på Twitter-siden sin - og dermed får hun vist frem de lettkledde bildene av seg selv til hele verden.

Med trutmunn og solbriller poserer trebarnsmoren forførende foran baderomsspeilet. Dette er du vell litt for gammel til å gjøre, skriver DailyMail.

- Kanskje dette er mer sommerlig, skriver Demi under bildet.

Hun har en unektelig flott kropp, og den er virkelig noe være stolt av, men å blottlegge seg slik på internett er heller noe man forventer fra yngre stjerner som Kim Karashian, Miley Cyrus og Peaches Geldof - som alle har lagt ut bilder av seg selv i bikini på Twitter.

Moore og hennes ektemann Ashton Kutcher (32) går for tiden på en ekstrem diett, som kalles sirupdietten - den går ut på at du kun skal få i deg vann, sitron, sirup og cayenne pepper. Dietten ble først kjent da Beyonce Knowles benyttet seg av den for å gå ned i vekt til filmen «Dream Girls».

- Jeg sulter meg ikke. Det handler om å rense kroppen, skriver hun på Twitter.

«Charlies Angels»-stjernen har akkurat avsluttet innspillingen av «LOL: Laughing Out Loud», hvor også Ashley Greene (23) og Miley Cyrus (17) har hovedroller - kanskje var det Miley som inspirerte henne til den frekke fotoseansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Klager over dietten etter ni timer