46-åringen ble mamma igjen

- Hun er verdens nydeligste, sier Ellen Arnstad og ektemannen Stein Støa etter å ha blitt foreldre til sitt tredje barn.

FORELDRE: I dag ble ekteparet foreldre for tredje gang, denne gangen til en liten jente.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: I dag ble ekteparet foreldre for tredje gang, denne gangen til en liten jente. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i høst avslørte Se og Hør at den 46 år gamle forlagsredaktøren i Aller Media, Ellen Arnstad ventet sitt tredje barn med ektemannen Stein Støa (60). I dag kom hun.

- Hun ble født 13:45 på Ullevål sykehus, veide 2540 gram og er 45 cm lang. Hun er verdens nydeligste, sier de stolte foreldrene til Se og Hør.

Arnstad, som tidligere var redaktør i kvinnemagasinet «HENNE», har i en årrekke vært et kjent fjes innad i mediebransjen, men ble for alvor kjent for «hvermannsen» da hun i 2009 var med som deltaker i det populære danseprogrammet «Skal vi danse».

Seher.no møtte den gravide 46-åringen tidligere i høst, da hun var med som publikum i årets danseshow, og den flotte damen hadde ingen ting imot å vise fram den voksende babymagen:

- Nå står det bra til. Jeg er akkurat ferdig med noen fryktelig kvalme uker, sa en blid Arnstad til Seher.nos reporter den gang.

Den noe oppsiktsvekkende nyheten om 46-åringens graviditet førte til at hun fikk mange tilbakemeldinger fra folk over hele landet:

- Jeg har fått ekstremt mange tilbakemeldinger. Veldig overveldende har det vært, egentlig. Det har kommet veldig mange søte hilsninger fra hele landet. Det er mange kvinner i 40-pluss-alderen som virkelig mener at det er håp, så jeg får gå foran da, fortalte hun lattermildt videre.

De nybakte foreldrene har fra før sønnene Joachim (17) og Alexander (9). Den nyfødte jenta skal hete Gabrielle Margrete.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vår tredje pike har kommet til verden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer