ENGASJERT: Gillian Anderson bruker kjendisstatusen for å rette fokus på veldedighetssakene som opptar henne - sist ut er fiskevern. Foto: REX/Steve Meddle/All Over Press
ENGASJERT: Gillian Anderson bruker kjendisstatusen for å rette fokus på veldedighetssakene som opptar henne - sist ut er fiskevern. Foto: REX/Steve Meddle/All Over PressVis mer

45-åringen poserer toppløs for veldedighet

Slik viser skuespiller Gillian Anderson at hun er engasjert i fiskevern.

SEOGHØR.NO: Gillian Anderson (45) ble på 90-tallet verdensberømt for rollen som spesialetterforske Dana Scully i TV-serien «The X-files».

Anderson har siden brukt kjendisstatusen sin på rette fokus mot samfunnssaker som engasjerer henne, og nå sist ut er det fiskevern som har fått 45-åringen til å bidra.

Så mye at hun har valgt å kaste klærne og posere med en slimete ål foran brystene, for at folk skal skrive under på kampanjen til BLOOM & Fishlove.

Hun ønsker nemlig å påvirke medlemmene i EU-parlamentet som 10. desember kan avgjøre fremtiden til fiskeartene som er på vei til å bli utryddet på grunn av destruktive former for dypvannsfiske i Nordøst-Atlanteren.

«La oss sørge for at de har alt de trenger før det historiske valget!», skriver organisasjonen på deres nettsider.

 

LES OGSÅ: Kardashian er toppløs i forlovedens musikkvideo