45 år etter dette fikk hun hedersprisen

Det var en stolt og dypt takknemlig Wenche Myhre som mottok «Årets Hederspris» under Kjendisgallaen i regi av Se og Hør.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den spreke artistveteranen var invitert til Se og Hørs 35-årsjubileum både som gjest og artist – men forventet ikke plutselig å være det store midtpunktet under showet på Christiania Teater.

For da de første setningene av juryens begrunnelse for «Årets hederspris» lød mot salen,  vendte alle festens blikk seg mot hun som har gledet det norske folk i over 50 år – og som i februar i år feiret norgeshistoriens mest omtalte «ikke runde» bursdag: Wenche Myhre – 66.

- Jeg har hatt et fantastisk år med 66-showet. Jeg må bare si tusen takk, sa en tydelig stolt Myhre fra scenen.

I statuttene til «Årets Hederspris» står det følgende:

«Hedersprisen er en takk for mange uforglemmelige øyeblikk over minimum en 20-årsperiode. Prisen går til en person som gjennom sin innsats gleder og har gleder flere generasjoner, og som gjengjelder folkets applaus ved å vise en sterk lojalitet og kjærlighet til publikum.»

Wenche er mer aktiv enn noen sinne. I 2013 har hun blant annet vært på turne med sitt store jubileumsshow og gitt ut selvbiografi.

STOLT VINNER: Det var en stolt Wenche Myhre som entret scenen for å ta imot prisen søndag kveld. Foto: Se og Hør
STOLT VINNER: Det var en stolt Wenche Myhre som entret scenen for å ta imot prisen søndag kveld. Foto: Se og Hør Vis mer

Og på fritiden pleier hun forholdet til kjæresten Anders og sin store familie med hele 10 barnebarn.

 

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer