444 444 gratisbilletter

Germanwings er i det gavmilde hjørnet.

444 444 gratisbilletter
Publisert
Sist oppdatert
Lavprisflyselskapet Germanwings slår til for fullt og feirer sin fireårsdag med å tilby 444 444 gratisbilletter til og fra alle sine reisemål. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen flyr Germanwings til Berlin og Köln/Bonn, samt videre ut til 45 europeiske destinasjoner.

Billettene legges ut i onsdag 27. sept. kl. 18:00 norsk tid, og kan bookes helt frem til midnatt, førstkommende tirsdag, 3. oktober. Selve reisen(e) må foretas i tidsrommet 20. oktober i år til 31. januar neste år.

Gratisbillettene er jevnt fordelt ut over hele Germanwings' rutenett, også på rutene til/fra Oslo. Det er ikke noe system i det utover dette, så man må med andre ord lete litt rundt på de ulike avgangene for å finne dem. En ”skattejakt”, med andre ord.

Selv om reisen i seg selv er gratis, må skatter og avgifter betales (flyplassavgifter etc.). Likevel skal det godt gjøres å komme rimeligere ut i Europa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer