ETTERTRAKTET: Helena Christensen er fortsatt svært ettertraktet, og er for andre året på rad aktuell som undertøysmodell for Triumph - i en alder av 44 år! Og det er hun selv som står bak med sitt eget merke «Helena Christensen for Triumph».
ETTERTRAKTET: Helena Christensen er fortsatt svært ettertraktet, og er for andre året på rad aktuell som undertøysmodell for Triumph - i en alder av 44 år! Og det er hun selv som står bak med sitt eget merke «Helena Christensen for Triumph».Vis mer

44 år og like hot!

Vakre Helena Christensen er en av få supermodeller som kler av seg i en alder av 44 år. Og hun ser flott ut i sin nye undertøyskolleksjon.

SEOGHØR.NO: Hun har hatt karriere som supermodell i over 25 år, og fortsatt er danske Helena Christensen (44) etterspurt, selv som undertøysmodell. Hun slo gjennom som modell da hun ble kåret til Miss Universe som 18-åring, og ble siden en av de mest kjente «Victoria’s Secret»-englene.

SEXY: Etter over 25 år som modell, ser Helena like fantastisk ut.
SEXY: Etter over 25 år som modell, ser Helena like fantastisk ut. Vis mer

På 90-tallet dominerte hun catwalken med kollegaene Naomi Campbell (42), Claudia Schiffer (42) og Cindy Crawford (47). De ble alle kjente supermodeller, og Helena har beholdt vennskapet til noen av dem.

VICTORIA-ENGEL: På 90-tallet var hun en av de hotteste supermodellene. Her på catwalken for Victoria's Secret i 1997. Foto: WireImage/Getty Images/All Over
VICTORIA-ENGEL: På 90-tallet var hun en av de hotteste supermodellene. Her på catwalken for Victoria's Secret i 1997. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Vis mer

– Jeg var heldig som begynte å jobbe på en tid da jentene fikk lov til å være seg selv. Det var ingen som sa at vi måtte forandre på kroppene våre eller utseendet vårt. Alle var unike på hver sin måte, har hun sagt til britiske Vogue.

90-TALL BABES: Helena sammen med sin gode venninne og kollega Claudia Schiffer på et Versace-party i 1992. Foto: WireImage/Getty Images/All Over
90-TALL BABES: Helena sammen med sin gode venninne og kollega Claudia Schiffer på et Versace-party i 1992. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Vis mer

Og takket være gode gener ser ettbarns-moren fortsatt like fantastisk ut der hun poserer i sexy undertøy. Helena er fortsatt svært ettertraktet, og er for andre året på rad aktuell som undertøysmodell for Triumph - i en alder av 44 år! Og det er hun selv som står bak med sitt eget merke «Helena Christensen for Triumph».

- I korte trekk vil jeg si at min nye kolleksjon er poetisk, fengslende og skarp. De duse pastellfargene gir et vintagepreg, som jeg er veldig opptatt av, forteller hun.

JOBBER HARDT: Først da hun kom i midten av 30-årene begynte modellen å trene for å holde kroppen i form.
JOBBER HARDT: Først da hun kom i midten av 30-årene begynte modellen å trene for å holde kroppen i form. Vis mer

Men i et intervju med magasinet Red nylig, innrømmer Helena at hun de siste årene har måttet jobbe mer for å beholde sin flotte figur.

- Jeg startet å trene da jeg var i midten av 30-årene. Jeg er glad jeg ikke begynte å trene som ung, da ville jeg nok sett større forskjeller på kroppen, sier hun.

EGEN KOLLEKSJON: Helena er selv modell for sin egen undertøyskolleksjon.
EGEN KOLLEKSJON: Helena er selv modell for sin egen undertøyskolleksjon. Vis mer