VAKKER: Paulina var en av 80- og 90-tallets mest ettertraktede modeller, og holder seg fortsatt veldig godt.  Foto: Stella Pictures
VAKKER: Paulina var en av 80- og 90-tallets mest ettertraktede modeller, og holder seg fortsatt veldig godt. Foto: Stella PicturesVis mer

44 år og like flott!

Tidligere supermodell Paulina Porizkova lot toppen falle på sydenferie....

SEHER.NO: Den tidligere supermodellen, skuespillerinnen og "America's Next Top Model"-dommeren Paulina Porizkova (44) er fortsatt en av Hollywoods vakreste kvinner.

For selv om hun nå er godt over 40 år, og har født to barn, holder modellen seg svært godt.

44-åringen er heller ikke av den blyge typen, og da hun og musikerektemannen Ric Ocasek nylig ferierte på eksklusive St. Barths med sine to barn, hadde hun ingenting imot å kaste toppen, skriver nyhets- og bildebyrået Stella.  

Solbrun og toppløs lekte Paulina seg i vannet, både med ektemannen, barna, samt to ukjente menn, som hun flørtet hemningsløst med.

Se flere bilder nederst i saken!

Ric på sin side, som er vokalist i The Cars, så ikke ut til å ha noe imot konas åpenlyse flørting, men forsøkte heller å fokusere på å brungjøre sin ekstremt bleke kropp.

Paret møttes i 1984, da Paulina fikk hovedrollen i The Cars' musikkvideo "Drive". På den tiden var Ocasek gift, men skilte seg senere fra kona for så å gifte seg med modellen i 1989.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Avslører hemmelig modell-sex