- 44 år og fantastisk

Nicollette Sheridan er 44 år. Det skulle man ikke tro når man ser disse bildene.

STUPTE I DET: Nicolette Sheridan viste stolt fram sin flotte kropp på stranda i St. Barth. Foto: Stella Pictures
STUPTE I DET: Nicolette Sheridan viste stolt fram sin flotte kropp på stranda i St. Barth. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Dette er den slags bilder som får normale folk til å trekke inn magen og ønske de hadde spist litt mindre kjøtt.” Slik starter den Daily Mail sin karakteristikk av bildene av den frustrerte 44 år gamle fruen Nicollette Sheridan på kjærlighetsferie i Karibien med forloveden Michael Bolton (54). "Sheridan løper gjennom bølgene i rød bikini, vi er desperate etter å se mer," skriver The SunSe bildene fra ferien nederst i sakenDe var i grunn bare det røde badetøyet som minnet om jul, da de paret feiret julen på stranda. Og Sheridan var verken redd for å vise fram sin flotte kropp eller kjærligheten til smørsangeren Michael Bolton som hun forlovet seg med i mars.Ryktene skal til og med ha det til at de to giftet seg i alle hemmelighet før julen, men dette er ikke bekreftet. Bildene av Sheridans flate mage i Saint Barthelemy, setter nok i hvert fall en effektiv stopper for ryktene om at 44-åringen er gravid. Ryktene oppstod etter at Sheridan diskuterte barn med sine kollegaer fra Frustrerte fruer, men ble seinere karakterisert som ”latterlige” av Michal Bolton.LES OGSÅ: Gift i all hemmelighet?Se bildene fra badeferien her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer