Eva Longoria:

42-åringen viste frem sin høygravide mage

«Frustrerte Fruer»-skuespilleren skinte i lakserosa sateng på rød løper.

SE SÅ FIN: Eva Longoria fikk mye oppmerksomhet på den røde løper under årets Costume Designers Guild Awards i Beverly Hills. Her sammen med skuespiller-kollegaer Kerry Washington og Gina Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
SE SÅ FIN: Eva Longoria fikk mye oppmerksomhet på den røde løper under årets Costume Designers Guild Awards i Beverly Hills. Her sammen med skuespiller-kollegaer Kerry Washington og Gina Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det var under årets Costume Designers Guild Awards i Beverly Hills at Eva Longoria (42) fikk vise frem sin voksende babykul.

Det er Daily Mail som først gir skryt til «Frustrerte Fruer»-skuespilleren for valg av den lakserosa kjolen i sateng, med en lang matchende silke-kåpe over.

STRÅLTE: Eva Longoria møter Gina Rodriguez som gratulerer med babyen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Eva Longoria møter Gina Rodriguez som gratulerer med babyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun hadde valgt lavere hæler på skoene, som hadde gjennomsiktige stropper mens det blinket fra store diamanter i ørene.

Den 42-årige skuespilleren ble omringet av andre celebre gjester som gjerne ville gratulere og kjenne på magen hennes.

Blant de mest ivrige var Kerry Washington, fra den populære tv-serien «Scandal» og Gina Rodriguez, som mange kjenner fra tv-serien «Jane The Virgin».

På sin Instagram-profil har Eva selv lagt ut bilde fra kvelden.

Det er derimot ikke bildet som får oppmerksomhet fra fansen, men 42-åringens artige tekst.

- Hvem av dem er faren? Elsker dere jenter, skrev hun.

Which one is the father? 🤔 Love you ladies!!

Et innlegg delt av Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Flere av stjernens følgere har i kommentarfeltet svart hvem av de to stjernene de mener «er faren».

Ryktene svirret

Det var i slutten av mai 2016 at Eva giftet seg med forloveden José Antonio Bastón (48), og bare fire måneder etter giftemålet begynte baby-ryktene å svirre.

Fansen hadde lagt merke til en ny «glød» i ansiktet til Eva den siste tiden, men den gang avkreftet hun ryktene.

- Alle sier jeg stråler, men jeg er ikke gravid. Vi tenker ikke på det (og få barn) akkurat nå. Vi har bare vært gift i fire måneder, fortalte hun til In Touch, ifølge Contactmusic.com.

Men i slutten av desember i år kunne altså skuespilleren bekrefte at hun allerede er fire måneder på vei, og at hun venter en liten gutt.

Publiserte nyheten selv

Skuespilleren startet det nye året med å dele sitt aller første bilde av babymagen til sine omlag fire millioner følgere på Instagram.

På bildet ser vi en rekke hender som holder på magen. Eva er ikledd en rutete pysjamas, og hun har titulert bildet:

«Nytt år, nye eventyr. Jeg er så takknemlig for min fine familie som gir den nye babyen så mye kjærlighet allerede🙏🏻».

Og Eva har allerede fått prøvd seg på mammarollen. Ektemannen har nemlig tre barn fra et tidligere ekteskap, og i løpet av tiden de har vært sammen har skuespilleren utviklet et nært forhold til dem.

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, sa hun ifølge People.

(Saken fortsetter under bildet)

LYKKELIG OG GRAVID: Eva Longoria strålte da hun stilte på event i Beverly Hills denne uken. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG OG GRAVID: Eva Longoria strålte da hun stilte på event i Beverly Hills denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Endelig funnet riktig mann

Eva, som har vært gift tidligere, med basketballstjernen Tony Parker, fortalte også til People at hun nå endelig føler hun har truffet blink når det gjelder kjærligheten.

- Han er sannsynligvis den første mannen jeg har datet som har vært eldre og etablert. Rett og slett en voksen mann. Og det er så fint å gå arm i arm med en som er lik en selv, sa hun.

Første møtet med den meksikanske forretningsmannen husker ikke Longoria noen ting av, men andre gang de traff hverandre var det full klaff.

- Det oppstod umiddelbare gnister. Det var som en klisje, der engler synger. Han glødet og vi hadde en sterk kjemi, har hun avslørt til People tidligere.

Dagen etter dro de to på en fire timers lang lunsjdate.

- Han var den vakreste mannen jeg noen gang hadde sett. Han var så karismatisk, sjarmerende, søt og morsom. Jeg tenkte «Hvem er denne mannen?»

Og etter to og et halvt år som kjærester, fridde trebarnsfaren.

- Jeg har lyst til å skrike ut om alt som skjer med oss fra den høyeste fjelltoppen for jeg er så lykkelig over å være sammen med en person som er så snill som Pepe, sa Eva til People.

Monday Morning hike! Gettin’ it in! #HappyMonday ☀️

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Ut på tur

Det virker også som Eva liker å holde seg aktiv under graviditeten. Stjernen, som er bosatt i Los Angeles, benytter seg av de mulighetene byen har å by på. Nylig la han ut et bilde på Instagram fra en søndagstur like ved det berømte Hollywood-skiltet.

Under bildet, som har over 2500 kommentarer, hagler det i gratulasjoner til skuespilleren, som for mange kanskje er mest kjent for sin rolle som «Gabrielle Solis» i tv-serien «Frustrerte fruer». Serien ble sendt fra 2004 til 2012.

Les også: Snakker om datteren for første gang