400 gjester i bryllupet

Fjellbyen Toblach var kledd til fest, da Nathalie Santer ga sitt ja til Ole Einar Bjørndalen.

EKTEFOLK: Nathalie Santer og Ole Einar Bjørndalen giftet seg i hennes hjemby i dag! Foto: Marcus Husby
EKTEFOLK: Nathalie Santer og Ole Einar Bjørndalen giftet seg i hennes hjemby i dag! Foto: Marcus Husby Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alpebryllup!


Snøen ligger fortsatt på toppene, men nede i vakre Toblach er det 18 grader, sol - og pyntet til fest. Skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen giftet seg lørdag med italienske Nathalie Santer. Hennes hjemby Toblach i Nord-Italia sto på hodet på bryllupsdagen.Ole Einar regnes allerede som bygdas store sønn, og folk gikk mann av huse for å få med seg folkefesten!


Vielsen fant sted i byens koselig kirke. Der var det både norsk og italiensk prest til å forestå preken. Den offisielle vielsen ble foretatt av den katolske presten, som det sømmer seg når en italiensk kvinne står foran alteret.


I seremonien sang både Mia Gundersen og Jørn Hoel. Det er ikke spart på noe i bryllupet!


Etter vielsen ble det ferske ekteparet - og hele slekta - fraktet i hest og kjerre til Grand Hotel. Veien dit er bare noen hundre meter, men kortesjen regner med å bruke en time på ferden. Mer enn 1000 innbyggere fyller gatene, og det er en rekke lokale underholdningsinnslag underveis til festlokalet.


Så blir det mottagelse med 400 gjester til aperitiff. Deretter blir det stor bryllupsfest med 270 gjester til bords. Ole Einars kjære er selv skiskytter med flere gode plasseringer i verdenscupen - for Italia.


MER OM BJØRNDALEN: Se her!


GJESTENE, GAVENE, BRUDEVALSEN: Tirsdag får du full pakke i Se og Hør!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer