400 000 er en god Deal...

Mette Bjørnstad vant plass i Deal No Deal i Se og Hør. Det var litt av en Deal for henne!

Deal or No Deal Mette Bj¿rnstad med samboer Kjetil Fl#0152trud, S¿nnene Thoomas (10) og Kristoffer.

Veninnene Tine Kjensli og Tine Skolmen

Sturla Berg Johansen Foto: Espen Solli, Se og Hør
Deal or No Deal Mette Bj¿rnstad med samboer Kjetil Fl#0152trud, S¿nnene Thoomas (10) og Kristoffer. Veninnene Tine Kjensli og Tine Skolmen Sturla Berg Johansen Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kveld var det Se og Hør-leseren Mette Bjørnstad som var deltager i "Deal or No Deal".

For da bladet med det store hjertet i desember inviterte leserne til å melde seg på som deltagere i det populære programmet, lot ikke responsen vente på seg. Blant mange tusen interesserte var det Mette som ble plukket ut!

Hun sjarmerte publikum og TV-seere med å imitere ABBA. Samboeren Kjetil og hennes to sønner satt i studio. Og mamma gjorde en flott innsats!

- Jeg har bestemt meg for å plukke ut kofferter etter hvor kjekke jeg synes guttene er, sa Mette til Se og Hør før sending.

Og taktikken fungerte utmerket. Til slutt sto hun igjen med to kofferter. Den ene inneholdt 1 500 000 kroner. Den andre - som hun valgte hadde 400 000 kroner. Det er likevel grei betaling for en hyggelig kveld med Sturla Berg-Johansen på TV...

I fjor høst delte programleder Sturla Berg-Johansen ut over fire og en halv millioner kroner i programmet, og fra og med i kveld skal millionene rulle enda en gang.

LES OGSÅ: TV2-Sturla får eskorte

- Når det går så bra som det gjør, har jeg tenkt å fortsette med programmet i noen sesonger. Men jeg er glad jeg får tid til andre ting også, forteller Sturla til Fædrelandvennen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer